معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم گفت: گام اول برنامه خدمات پزشکی از راه دور در این دانشگاه با راه اندازی ۱۳ ایستگاه شهریور ماه امسال با ارایه مشورت های تخصصی از راه دور برای بیماران بستری شده مبتلا به کووید ۱۹ افتتاح شد.
دکتر شاپور بدیعی افزود: در گام دوم پزشکی از راه دور، خدمات مشورتی و معاینه تخصصی و فوق تخصصی بستری و سرپایی در ۱۰ رشته عفونی، آی.سی.یو، داخلی، ریه، زنان، قلب و عروق، اعصاب، کلیه، اطفال، جراحی، آنکولوژی، هماتولوژی، مسمومیت، ارتوپدی و چشم ارائه میگردد.
وی ادامه داد: در این برنامه با راه اندازی کلینیک ویژه مجازی، خدمات پزشکی از راه دور نه تنها به بیمارستان های کلان منطقه ۹ بلکه به همه مراکز محروم کشور قابل ارایه خواهد بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به زودی با راه اندازی سامانه نوبت دهی مردمی، خدمات برخط پزشکی از راه دور در این تخصص ها به شهروندان کلان منطقه ۹ و روستاییان از طریق مراکز خدمات جامع سلامت ارایه خواهد شد.
وی افزود: در گام دوم تمامی بیمارستان ها و مراکز جامع سلامت کلان منطقه ۹ به تدریج زیرپوشش خدمات پزشکی از راه دور قرار خواهند گرفت.
گام اول طرح پزشکی از راه دور در کلان منطقه ۹ کشور به عنوان نخستین کلان منطقه اجرا کننده این طرح با همکاری دانشکده و دانشکده های علوم پزشکی بیرجند، بجنورد، تربتجام، تربتحیدریه، نیشابور، سبزوار، گناباد و اسفراین شهریور ماه امسال افتتاح شد.
منطقه آمایشی ۹ دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشگاههای مستقر در سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی را زیرپوشش دارد.
نظر شما