به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، توسعه علوم مغز و شناخت در کشور گامی مثبت برای حل مشکلات و مقابله با اختلالات و نارساییها در شبکه مغزی محسوب میشود. در این راستا تاکنون بیش از پنجاه انجمن علمی و دانشجویی مغز و شناخت در مراکز دانشگاهی ایجاد شده است.
امروز ۲۳ مهرماه نیز، سومین دوره مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی (CNCS۲۰۲۰) به صورت مجازی دردانشگاه علوم پزشکی ایران گشایش یافت.
بواسطه تلاشها، حمایتها و اقدامات گسترده ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش علوم اعصاب و اعصاب شناختی در کشور مسیر رو به رشدی را طی می کند و یکی از رشته های مورد توجه برای فعالیتهای علمی و تحقیقاتی در مراکز دانشگاهی و در میان دانشجویان است.
توجه به امر تربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز کشور در حوزه علوم اعصاب و اعصاب شناختی یکی از سیاست ها و اهداف ستاد توسعه علوم شناختی است و خوشبختانه با حمایت های گسترده این ستاد، گامهای موثری در این زمینه برداشته شده و رشته های متعددی در این حوزه در مراکز و موسسات آموزش عالی ایجاد شده است.
علاوه بر آن حمایت از تولید تجهیزات آزمایشگاههای تحقیقاتی درحوزه علوم اعصاب و علوم شناختی نیز از سیاست های این ستاد است و در حال حاضر بخشی از نیازهای مراکز تحقیقاتی در این زمینه در داخل کشور تولید و تامین می شود.
همچنین برای توسعه و گسترش دانش علوم اعصاب شناختی هر ساله مسابقات دانش آموزی در حوزه علوم اعصاب شناختی در مدارس برگزار و کارگاه ها و سمینارهای آموزشی متعددی نیز برپا می شود.
امروزچهارشنبه ۲۳ مهرماه نیز، سومین دوره مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی (CNCS۲۰۲۰)با هدف ایجاد زمینههای همکاری میان رشته ای و آشنایی دانشجویان با مباحث روز علوم اعصاب و پژوهش درحیطه های مرتبط با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی بصورت مجازی دردانشگاه علوم پزشکی ایران گشایش یافت.
در این مسابقات به عنوان یک رویداد مهم مجازی حدود ۶۰۰ دانشجو از رشته های مختلف تجربی و فنی از سراسر کشور حضور داشته اند.
این دوره شامل چند مرحله مختلف بوده تا دانشجویان مرحله به مرحله از علوم پایه تا پیشرفته ی علوم اعصاب را فراگرفته و به پژوهش در این زمینه بپردازند.
در این مسابقات دانشجویان به صورت تیمی طی چند ماه حول یک مسئله یا پروژه انتخاب شده که ازنظر کمیته علمی مورد تائید قرارگرفته باشد، فعالیت می کنند و بسیاری از اساتید و پژوهشگران در داخل و خارج ایران در فازهای مختلف آموزشی و پژوهشی تیم ها را همراهی خواهند کرد.
نظر شما