بندرصیادی تنگ کنارک تا پایان سالجاری بهره‌برداری می‌شود

چابهار- ایرنا- معاون صید وبنادر ماهیگیری اداره کل شیلات آب‌های ساحلی سیستان وبلوچستان گفت: بندر صیادی تنگ از توابع کنارک با ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی براساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سالجاری افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.

عطاالله رئیسی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پروژه احداث موج شکن بندر صیادی تنگ شامل یکهزار و ۱۷۰ متر موج‌شکن شرقی، ۸۵۰ متر موج شکن غربی و ۵۱۴ متر دایک حفاظت حوضچه است.

وی افزود: طرح ساخت اسکله جدید بندر صیادی تنگ شامل ساخت اسکله، موج شکن، تاسیسات خشکی، محوطه سازی و لایروبی است که پس از تکمیل علاوه بر پهلوگیری ۵۰ فروند شناور لنج همچنین ۱۰۰ فروند قایق نیز می توانند در این اسکله در آرامش و امنیت پهلوگیری کنند که موجب رونق صید و صیادی در این منطقه خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مجموع ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای فاز یک این پروژه لازم است که تاکنون میزان پیشرفت ریالی آن ۴۲ درصد بوده و در صورت تامین به موقع اعتبار در سال جاری تکمیل می شود و برای تکمیل فاز دوم حدود ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.

  معاون صید وبنادر ماهیگیری اداره کل شیلات سیستان وبلوچستان گفت: شرکت ساختمانی بهمبر بعنوان پیمانکار پروژه یکی از پیمانکاران با صلاحیت در این زمینه است و با وجود عدم پرداخت مطالبات این شرکت طبق برنامه زمانبندی در حال تکمیل عملیات اجرایی است.

رئیسی ادامه داد: بندر صیادی و گردشگری تنگ یکی از قدیمی‌ترین اسکله‌های صیادی در حوزه شهرستان کنارک در ۱۱۰ کیلومتری مسیر چابهار- جاسک واقع شده است و از نقاط مهم صیادی و گردشگری سواحل مکران به حساب می‌آید  که با احداث موج شکن و اسکله جدید امیدواریم مردم منطقه هرچه سریع تر از مزایای این طرح منتفع شوند.

وی گفت: سواحل مکران دارای بنادر متعدد تجاری و صید و صیادی است بطوری که ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل «تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، بریس، چابهار، گواتر، جد، تنگ و پسابندر» در حوزه شهرستان های چابهار، دشتیاری و کنارک در زمینه صید و صیادی فعال هستند.

وی بیان کرد: یکهزار و ۲۲۸ صیاد به وسیله  ۱۹۱ فروند قایق فایبرگلاس، ۸۰ فروند قایق چوبی، ۶۹ فروند لنج یخی و ۵۷ فروند لنج سردخانه دار در بندر بریس مشغول فعالیت های صید وصیادی هستند.

وی ادامه داد: استفاده مناسب از ظرفیت ها و توانمندی ها به ویژه ذخایر خدادادی دریا می تواند روز به روز بر رونق اقتصاد خانوار و ایجاد اشتغال پایدار تاثیر مهمی بگذارد.

به گزارش ایرنا، چابهار، کنارک ودشتیاری در محدوده سواحل مکران به آب های اقیانوس هند متصل هستند و موقعیت مناسبی برای آبزی پروری دارند. وجود نعمت های فراوان خدادادی و ظرفیت های بسیار اشتغال دریا محور در سواحل چابهار و کنارک توانسته بیش از ۲۱ هزار نفر را در بخش شیلات مشغول به کار کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha