محمد جهین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال جاری و همزمان با فراگیر شدن شیوع بیماری کرونا، نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی تشدید و این میزان جریمه در قالب ۵۹۷ فقره پرونده از اصناف مختلف اخذ شده است.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۰ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده و در این ارتباط هم بیش از ۵۰ واحد پلمب و ۷۰۰ اخطاریه نیز برای واحدهای متخلف صادر شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اظهار داشت: پروندههای تشکیل شده به علت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی در راستای جلوگیری از شیوع کرونا، گرانفروشی و کمفروشی بوده است.
وی با بیان اینکه آمار بازرسی از واحدهای صنفی نسبت به سال قبل افزایش ۳۵ درصدی را نشان میدهد، اضافه کرد: در نیمه نخست امسال ۲۲۰ مورد شکایت و گزارش مردمی نیز از طریق سامانه ۱۲۴ و یا مراجعه حضوری به این اداره رسید که پس از بررسی و رسیدگی، ۹۲ مورد تخلف شناخته شد.
جهین با اشاره به بازرسیهای انجام شده در حوزه آرد و نان نیز گفت: در نیمه نخست سال جاری هزار و ۸۷۹ مورد بازرسی از واحدهای پخت نان در شهرستان مهاباد انجام شد که ۶۸ مورد منجر به تشکیل پرونده تخلفات صنفی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون ریال شد که جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
وی با بیان اینکه طرح بازرسی از اصناف همهروزه در ۲ شیفت کاری اجرا میشود، اضافه کرد: در طرح تشدید نظارت بر بازار با توجه به شرایط کرونایی گروههای نظارتی از مناطق مختلف شهر، عملیات بازرسی و نظارت موارد بهداشتی، نحوه خرید و فروش و قیمتگذاری را پایش و با متخلفان برخورد میکنند.
وی ادامه داد: در همین مدت ۱۲۰ مورد شکایت از واحدهای مختلف صنفی از طریق شماره ۱۲۴ و تلفن ثابت ۴۲۲۲۹۹۷۴ این شهرستان نیز توسط شهروندان گزارش شده است.
وی از مردم خواست تخلفات اقتصادی شامل گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، درج نکردن قیمت، عرضه خارج از شبکه و فروش اجباری را از طریق تلفن ۱۲۴ یا به صورت حضوری به بازرسان این اداره اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن به گزارش آنان رسیدگی شود.
شهرستان ۲۴۱ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.
نظر شما