حمیدرضا قنبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ارزش هر بسته سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است، اظهار داشت: همچنین طی ماههای محرم و صفر حدود ۴۰۰ بسته معیشتی از سوی این دفتر بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است.
وی بیان کرد: در راستای مبارزه با بیماری کرونا تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک و ۸۰۰ لیتر مواد ضدعفونی از سوی این دفتر بین خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
مسوول مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی میاندوآب با بیان اینکه پزشکان، مهندسان و خیّران خادمیار حامی نیازمندان در این مرکز هستند، گفت: از ابتدای سالجاری و در بحث کرونا نزدیک به هشت هزار و ۵۰۰ نفر از نیازمندان که توسط کانون سلامت خدمت رضوی شهرستان شناسایی شده بودند، از خدمات پزشکی رایگان توسط ۱۳ پزشک خادمیار در تخصصهای مختلف بهرهمند شدند.
قنبری با اشاره به راهاندازی ۲۰ کانون تخصصی در میاندوآب افزود: کانونهای سلامت، تعلیم و تربیت، جوانان، حقوقی، کانون مشاوره و خانواده و کانون ورزشی از جمله این کانونهاست که هر کسی بر اساس تجربه و ظرفیت و تخصص خود میتواند در یکی از این کانونها در راه گرهگشایی از مشکلات نیازمندان و بیماران و مستمندان به ارایه خدمت بپردازد.
وی با بیان اینکه در بازگشایی مدارس به ۱۶۰ دانشآموز نیز لباس و نوشتافزار اهدا شد، بیان کرد: همچنین توسط کانون ورزشی این دفتر طی تفاهمنامهای با اداره ورزش و جوانان میاندوآب نسبت به ارایه سالن و استخر رایگان و نیز اجرای برنامه کوهنوردی برای جوانان با هدف حفظ سلامتی و ترویج و اشاعه فرهنگ ناب رضوی بین جوانان و با نام و یاد "آقا امام رضا (ع)" اقدام شده است.
قنبری اضافه کرد: همچنین در راستای اجرای برنامههای آستان قدس رضوی در قالب برنامه "پلاک هشت" با حضور مسوولان میاندوآب از خانواده ۱۱ شهید والامقام این شهرستان دلجویی و با بستههای متبرک به حرم مطهر رضوی از این خانوادهها تجلیل شد.
وی گفت: در راستای گرهگشایی از مشکل محرومان، ۲۰ نفر جهت دریافت تسهیلات ضروری از جمله تامین جهیزیه و خوداشتغالی به بانکهای عامل میاندوآب معرفی شدند.
دفتر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در شهرستان میاندوآب در سال ۱۳۹۶ در راستای اجرای برنامههای آستان قدس رضوی تاسیس شده و در طول سال با اجرای برنامههای خیرخواهانه با مشارکت افراد نیکوکار این شهرستان در جهت محرومیتزدایی جامعه گام برمیدارد.
نظر شما