به گزارش ایرنا ، ایجاد منطقه گردشگری در این منطقه جنگلی که حدود ۲۰۰ هکتار مساحت دارد از سال های ۱۳۹۵ بنا به خواسته مسئولان دست اندرکار و اعلام آمادگی سرمایه گذار بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت و تا مرحله انتشار آگهی مناقصه و انعقاد قرارداد با پیمانکار پیش رفت ولی بعدا متوقف شد.
جنگل تیلاکنار چون در مسیر منتهی به غار دانیال در جنوب شهر سلمانشهر قرار دارد ، به طوری سنتی محل اطراق گردشگران و بازدیدکنندگان غاز و طبیعت گردان بود و به همین دلیل هم برای اجرای طرح گردشگری مورد توجه قرار گرفت.
رحمت علیزاده جیرکل روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با اینکه کتابچه راهنمای این طرح تدوین شد و کار تا مراحله آگهی مناقصه و انعقاد قرار داد با مجری طرح نیز پیش رفت ، ولی در این مرحله با اجرای قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی کشور مواجه شد و این قانون هم هرگونه تغییر کاربری و واگذاری مناطق جنگلی به شکل مستقل و انتزاعی به اشخاص حقیقی و حقوقی را منع کرده است.
وی گفت : در طرح مدیریت پایدار جنگل های شمال نیز روی این موضوع تاکید شده که بحث صیانت ، احیا و بهره برداری از جنگل های شمال براساس پهنه بندی حوضه آبخیز و منطبق با مطالعات طرح نیمه تفصیلی باشد که باز هم اجرای طرح گردشگری با طرح مدیریت مغایر است .
معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران منطقه نوشهر گفت که نشستی هم هفته پیش با موضوع چالش های گردشگری در فرمانداری عباس آباد برگزار شد و یکی از موضوعات مورد بحث منطقه جنگلی تیلاکنار بخش سلمانشهر بود که با ارائه دلایل روشن و جامع علت ممنوعیت واگذاری این منطقه جنگلی برای مسئولان حاضر در این نشست مطرح شد.
جنگل های شهرستان ۵۰ هزار نفری عباس آباد ۳۳ هزار هکتار مساحت دارد
نظر شما