محمود سیجانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: این تسهیلات در قالب کمک به تامین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت موردنیاز تولیدکنندگان و همچنین بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی به بهرهبرداران متقاضی پرداخت میشود.
وی افزود: مشارکت و همراهی کامل بانکهای عامل استان در اعطای تسهیلات و قبول مدارک و اسناد ضمانت ارائه شده توسط متقاضیان در اجرای موفق پرداختها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان و پرداخت تسهیلات موردنیاز به ایشان در شرایط کنونی عامل مهمی برای کاهش فشارهای اقتصادی ناشی از تحریمهای ظالمانه است.
سیجانی گفت: صنعت قم باوجود شرایط تحریم، روند رو به رشدی دارد و بسیاری از واحدهای صنعتی فعال در استان با تلاش فراوان توانستهاند نیاز خود به مواد اولیه و تجهیزات را داخلی سازی کنند و یا آن را از طریق شرکتهای ایرانی تامین نمایند تا سطح تولیدشان حفظ شود.
وی بیان کرد: تلاش ما این است که با تشکیل منظم جلسات ستاد تسهیل و رونق تولید استان و بررسی میدانی مشکلات تولیدکنندگان، شرایط برای فعالیت ایشان بیشازپیش مهیا و قم به کانون جذب سرمایهگذاران تبدیل شود.
بر اساس آمار حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی استان قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۷ هزار تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه اشتغال دارد.
نظر شما