«بهروز اکرمی» روز دوشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان مرکزی افزود: مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان باید به افکار عمومی حساسیت بیشتری داشته باشند و از ظرفیت موجود روابط عمومیها در بهبود ارتباط دو سویه مردم و مسئولان بیشتر استفاده کنند.
وی اظهارداشت: روابط عمومی گوش شنوا و چشم بیدار دستگاههای اجرایی استان است و تفکر توسعه محور و اطلاع رسانی مشارکتی بابد بر این حوزه بیشتر حاکم شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اگرچه روابط عمومیها بهعنوان پل ارتباطی مردم با مسئولان از نظر امکانات و جایگاه با مشکلاتی روبهرو هستند اما ظرفیت تبلیغی و رسانهای آنها باید برنامه محور و اصولی در خدمت اهداف سازمانی و پاسخگویی بهینه به مردم باشد.
اکرمی افزود: اطلاع رسانی موثر منوط به ایده و طرح های خلاق و جذاب است و گاهی با کمترین امکانات میتوان اثربخشی مطلوب داشت.
وی اظهار داشت: آیین نامه روشنگری دولت تدبیر و امید سال ۹۲ تهیه شده اما به وزارتخانهها ابلاغ نشده و در اختیار روابط عمومی ها قرار نگرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: محور اساسی این آیین نامه پاسخگو به شبهات و تبیین اقدامات اثرگذار دولت است.
اکرمی افزود: برخی از شبکههای اجتماعی و رسانهها درباره عملکرد اجرایی دولت نگاه بیطرفانه ندارند و در چنین شرایطی نخستینرسالت روابط عمومیها پاسخ دادن به شبهات و روشنگری صحیح و مبتنی بر واقعیت و آمار عملکردی است.
وی اظهارداشت: مجموعه اقدامات ماندگاری در دولت تدبیر و امید صورت گرفته که برخی از آنها کمتر به مردم اطلاع رسانی شده است و در چنین شرایطی نیاز است روابط عمومیها راهبرد هدفمندی برای ارایه خدمات دولت در حوزه فعالیت خود تعریف کنند و شورای اطلاع رسانی نیز باید به صورت ماهانه در جریان اقدامات انجام شده قرار بگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: جامعه به شدت نیازمند نشاط و امید بخشی است و ارایه اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید میتواند بارقه انگیزشی برای مردم باشد.
اکرمی اظهار داشت: یک سال و نیم است کشور درآمد بدون نفت را تجربه میکند که این شیوه به تورم، گرانی، کمبود و فشار اقتصادی دامن زده و این واقعیتها باید با همراهی روابط عمومی دستگاههای اجرایی شفاف با مردم درمیان گذاشته شود.
وی گفت: تحریمهای اعمال شده موجب شده تا درآمد دولت به شدت کاهش پیدا کند و تهیه ارز با کمبود مواجه شود عامل ایجاد تحریم هیچ دستگاه و نهادی نیست بلکه علت اصلی ایجاد تحریم دولتمردان آمریکایی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: در شرایط سخت اقتصادی باید وحدت و انسجام جامعه تقویت شود و روابط عمومیها در این زمینه نقش مهمی برعهده دارند.
اکرمی اظهار داشت: تبیین شرایط اقتصادی جامعه از وظایف روابط عمومیها است تا با آگاهی بخشی به اقشار مختلف بتوانند به اقناع افکار عمومی کمک کنند.
وی توضیح داد: کمک به وحدت ملی نیز از وظایف روابط عمومیها است که باید با دانش تخصصی برای این مهم برنامه ریزی مدون داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تجربیات روابط عمومیهای موفق در فضای مجازی باید جمعبندی و با خصوصیات استان مرکزی بومی سازی شود تا بتوان با امکانات موجود بیشترین بازده از اطلاع رسانی هدفمند را ایجاد کرد.
اکرمی افزود: تکیه بر مهارتورزی و آموزش باید در اولویت کار روابط عمومیهای استان قرار گیرد و این مهم استمرار داشته باشد.
وی اظهار داشت:تیمهای رسانهای آمریکایی، عربستانی و منافقین میلیون ها دلار برای نابودی ایران سرمایهگذاری کردهاند و دشمن هرگز دلسوز ملت ما نیست و باید آگاهانه برای خنثی سازی توطئهها گام برداشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: روابط عمومیها باید با امکانات فعلی خود به جایگاهشان عزت دهند و با تکیه بر مهارت و خلاقیت تخصصی از شرایط موجود بیشترین نفع را کسب کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نیاز است که نقشه راه برای روابط عمومیها تنظیم شود و مسیر اطلاع رسانی برای حوزه روابط عمومی و مسئولان شفافیت بیشتری پیدا کند.
حجتالاسلام «عباس دانشی» افزود: اغلب خبرهای استان از سوی خبرگزاریها و صدا و سیما تولید و منتشر میشود و هفتهنامههای محلی اغلب بر تبلیغ و اگهی تکیه دارند و جای نقد و نظر و تحلیل بر مبنای واقعیت روز در آنها محدود است.
وی اظهار داشت: داشتن مشکلات مالی در رسانههای نوشتاری موجب شده تا این بخش برای کسب درآمد از نقد و تولید محتوا به دور بمانند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی نیز گفت: نبود آموزش به روز و الکترونیک ضعف جدی برای اهالی رسانه و روابط عمومیها در استان و این معضل در اغلب مناطق کشور حس میشود.
«حسین مهدیزاده» افزود: استفاده از شیوههای سنتی اطلاع رسانی رایج در فضای رسانهای دیگر منسوخ شده است و باید شیوههای فناوری نوین جایگزین شود.
وی اظهار داشت: ساماندهی آموزش با محوریت الکترونیک باید در برنامه آموزش مدیران روابط عمویها گنجانده شود.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی گفت: سایه مدیرسالاری نباید بر سر روابط عمومیها باشد و این نقصان باعث می شود روابط عمومیها از وظایف خود دور بمانند.
وی ادامه داد: کاهش سطح اختیار روابط عمومیها نیاز به بازنگری علمی و تخصصی دارد و این مهم باید به صورت کارشناسی در شواری اداای استان مطرح شود.
مهدی زاده افزود: مدرسه ایرنا ظرفیت خوبی است که میتوان از پتانسیل اساتید برجسته برای آموزش روابط عمومیها استان از آن بهره گرفت.
استان مرکزی با دار بودن ۱۲ شهرستان، بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما