دکتر جواد آقازاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آمار نشان می دهد که توان آزمایشگاهی ما بالاست که این امر می تواند در تشخیص زودهنگام و جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری مثمرثمر باشد.
وی اضافه کرد: آزمایشگاه تشخیصی خوی نیز راه اندازی شده که به نیازهای آزمایشگاهی شمال آذربایجان غربی پاسخ می دهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: در آینده نزدیک نیز آزمایشگاه تشخیص کرونا در میاندوآب راه اندازی و وارد چرخه خدمات دهی می شود.
آقازاده با اشاره به افزایش توان تشخیصی به ویژه در حوزه اسکن ریه بیان کرد: طی ۲ روز گذشته، سی تی اسکن بیمارستان طالقانی ارومیه به عنوان مرکز اصلی درمان بیکاران کرونایی راه اندازی شد که اثر بسیاری در تشخیص بهتر خواهد داشت.
وی اظهار کرد: پیشتر، بیماران نیازمند سی تی اسکن به بیمارستان مطهری ارومیه ارجاع داده می شدند ولی دیگر نیازی به این کار نیست.
وی گفت: در بیمارستان دکتر صدقیانی (زنان) ارومیه نیز دستگاه های مربوط به ام آر آی و سی تی اسکن در حال نصب است/
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اشاره به انجام مقدمات برای برخورداری بیمارستان های امام خمینی (ره) و سیدالشهدا (ع) ارومیه به دستگاه سی تی اسکن در آینده نزدیک افزود: در بیمارستان فاطمه زهرا (س) میاندوآب نیز محل سی تی اسکن آماده می شود و بیمارستان تکاب هم در آینده، صاحب این مرکز خواهد شد.
آقازاده تاکید کرد: در کنار توسعه بخش های تشخیصی در استان، همراهی مردم در رعایت پروتکل ها و فاصله اجتماعی برای مقابله با کرونا ضروری است و نباید به خود اجازه بدهیم که بار بیشتری روی دوش کادر درمانی باشیم.
به گزارش ایرنا، تاکنون هزاران نفر در آذربایجان غربی به بیماری کرونا مبتلا شده و متاسفانه بیش از یک هزار و ۴۰۰ نفر از آنان جان خود را از دست داده اند.
همه شهرهای آذربایجان غربی در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
نظر شما