۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲
کد خبر: 84081553
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نمایشگاه گل‌های داودی در محلات گشایش یافت

۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲
کد خبر: 84081553
نمایشگاه گل‌های داودی در  محلات گشایش یافت

خمین - ایرنا - نوزدهمین دوره نمایشگاه گل‌های داودی روز سه‌شنبه با حضور رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، مدیرکل دفتر گل وگیاهان زینتی وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان محلات در پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی این شهرستان گشایش یافت.

رئیس پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی محلات در آیین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: افزایش تنوع و کیفیت  ارقام گل‌های داودی براساس شاخص‌های بازارپسندی و صفات ظاهری ویژگی این دوره از نمایشگاه گلهای دادودی است.
"محمدرضا شفیعی" بیان کرد: نوزدهمین نمایشگاه گل‌های داودی در مجموعه نمایشگاهی در فضایی به وسعت سه هزار مترمربع دایر شده  و ۱۷۳ رقم جدید در آن به نمایش گذاشته شده است
وی اظهار داشت: در سال گذشته و هجدهمین دوره از نمایشگاه، گل‌هایی با ۸۳۹ رنگ در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت و  امسال این ارقام به یکهزار مورد افزایش یافته است.
شفیعی با بیان اینکه برای نخستین بار در سال جاری نمایشگاه گل‌های داودی در سواحل دریای خزر در مجتمع شرکت نفت محمودآباد نیز برگزار می‌شود، گفت: این نمایشگاه  با تعداد ارقام بین ۳۰۰ تا ۶۵۰ نوع گل در کرج، اراک، باغ ملی گیاه شناسی تهران، اصفهان، مشهد، مهدی شهرسمنان و خرم‌آباد نیز برگزار خواهد شد.


وی زینتی هدف از برپایی نمایشگاه تخصصی گل‌های داوودی را گسترش آثار مثبت در تجاری‌سازی ارقام جدید، تولید انبوه و صادرات و تبیین اهمیت گردشگری گل عنوان کرد.
شفیعی یادآور شد: ایران از نظر منابع ژنتیکی در زمره ۶ کشور اول دنیا است ولی کار به‌نژادی و معرفی ارقام جدید در زمینه گل‌های زینتی در حد مطلوب انجام نشده که برگزاری جشنواره و نمایشگاه تخصصی راهبرد موثری در این خصوص است.

نوزدهمین دوره نمایشگاه گل‌های داودی محلات تا ۱۰ آبان سال جاری در ۲ نوبت از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۵ تا۲۱ برای بازدید عموم دایر است.
ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی محلات در سال ۷۵ راه‌اندازی شد و در سال ۹۲ به پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی(زیرمجموعه موسسه تحقیقات باغبانی کشور) تبدیل شد و در آن گروه‌های تحقیقاتی در زمینه ژنتیک و به‌نژادی، فناوری و مدیریت تولید و فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت گل طرح‌های پژوهشی را اجرا می‌کنند.  

بر اساس آمار اعلام اداره کشاورزی محلات، سابقه گل‌کاری در این شهرستان به بیش از ۷۰ سال قبل بر می‌گردد و اکنون ۷۰۰ واحد تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی در این منطقه فعال است و ۳۰ درصد از مردم آن در صنعت گل اشتغال دارند.
 این شهرستان بیشترین سطح زیر کشت و پرورش انواع گل و گیاه زینتی را در کشور دارد و  تولید ۳۵۰ گونه مختلف گیاهان زینتی، آپارتمانی و فضای سبز، محلات را به یکی از قطب‌های پرورش و تجارت گل و گیاه ایران تبدیل کرده است.
محلات واقع در جنوب استان مرکزی با ۵۵ هزار نفر جمعیت، قطب تولید سنگ تزئینی ساختمان، ماهیان زینتی و گل و گیاه کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha