«شهریار حیدری» روز دوشنبه در دیدار با مدیران دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه تولید علم و دانش برای رسیدن به توسعه در سطح استانی و ملی یک امر ضروری است، سطح علمی دانشگاه رازی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: باید از این ظرفیت دانشگاهی برای حل معضلات اقتصادی و اجتماعی کرمانشاه بهره بگیریم.
وی یادآور شد: استان کرمانشاه با داشتن منابع فراوان و موقعیت جغرافیایی فعلی، امکان ارائه خدمات و تامین نیازهای جمعیتی پنج میلیون نفری را دارد.
او با تاکید بر اینکه، انتظار میرود دانشگاه رازی از ظرفیتهای خود برای کمک به حل این مشکلات استفاده کند، گفت: همگرایی مدیران، دانشگاهیان و نمایندگان مجلس میتواند منجر به رشد کرمانشاه شود.
وی اظهار داشت: دانشگاه رازی با بهرهگیری از اساتید برجسته ملی میتواند راهکارهای مناسبی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود ارائه کند.
حیدری یادآور شد: هرچقدر دانشگاه و پایههای علمی قوی باشد، شاهد اثرگذاری در استان و در سطح ملی خواهیم بود.
دانشگاه رازی جزو دانشگاههای برتر کشور است
رییس دانشگاه رازی نیز در این دیدار با اشاره به نیم قرن فعالیت دانشگاه رازی گفت: خوشبختانه با وجود اساتید بارزی همچون دکتر شمسیپور، دکتر خدایی، دکتر قلیوند و دکتر فرشادفر از مرحله آموزش و پژوهشمحوری دانشگاه عبور کردهایم.
«محمد ابراهیم اعلمیآلآقا» افزود: دانشگاه رازی از حیث تولید مقالات ISI جایگاه خوبی در کشور دارد و جزو ۱۵ تا ۲۰ دانشگاه برتر در این زمینه است و سالانه بیش از ۷۰۰ مقاله ISI در دانشگاه رازی تولید میشود.
وی ارتباط با صنعت و ایفای نقش مسوُولیت اجتماعی را رویکرد جدی دانشگاه رازی عنوان کرد و گفت: همجواری دانشگاه با پارک علم و فناوری امری بسیار حائز اهمیت است، متاسفانه از بین ۳۱ استان کشور، تنها ۲ استان از نعمت همجواری دانشگاه با پارک علم و فناوری برخوردار نیستند که دانشگاه رازی نیز از این مهم محروم است و یکی از مسائلی که مورد توجه استاندار نیز قرار دارد این است که پارک علم و فناوری در مجاورت دانشگاه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یک درصد از کل شرکتهای دانشبنیان کشور را دارد در حالیکه با توجه به جمعیت استان کرمانشاه نسبت به جمعیت کشور، سهم استان حداقل باید دو درصد از کل شرکتهای دانشبنیان کشور باشد. در شرایطی که با مشکلات بیکاری و اقتصادی در استان مواجه هستیم؛ اقتصاد دانشبنیان میتواند در رفع این مشکلات بسیار کمک کند اما این مهم نیازمند ارتباط بیشتر و متقابل با دستگاههای اجرایی و تصمیمساز است.
رئیس دانشگاه رازی افزود: یکی از محورهای اثرگذار در توسعه اقتصادی استان توجه به اقتصاد دانشبنیان مبتنی بر سیستم فناوری اطلاعات است، در همین راستا، در دانشگاه رازی برنامههایی از جمله راهاندازی رشته کشاورزی هوشمند را دنبال کردهایم، دانشکده فناوریهای نوین نیز فعالیت خود را در مسیر پژوهشهای تقاضامحور انجام میدهد و در این زمینه به دنبال تربیت نیروهای کاربردیتر هستیم.
رئیس دانشگاه رازی همچنین بیان کرد: در بحث ارائه آموزشهای مجازی، با توجه به فراهم نمودن زیرساختهای نسبتا خوبی که در دانشگاه ایجاد شده است، بیش از هزار و ۵۰۰ عنوان درسی را به صورت مجازی و در بستر سامانه LMS ارائه دادهایم و این رویه کماکان ادامه دارد.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از دانشگاه های مطرح کشور است.
نظر شما