معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر ۱.۵ میلیون نفر بیکار در کشور شناسایی شده است.
حجتالله عبدالملکی روز چهارشنبه در آیین امضا تفاهمنامه ۲ جانبه بسیج سازندگی و کمیته امداد چهارمحال و بختیاری افزود: یک سوم بیکاران کشور مخاطب کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند که ۹۵۰ هزار نفر از این تعداد زیرپوشش حمایت این نهاد هستند.
وی اظهار داشت: ۵۵۰ هزار نفر هم زیرپوشش نیستند و ایجاد اشتغال برای محرومان نیازمند استفاده از توان و ظرفیت تمام دستگاهها، نهادها و مردم و خیران دارد.
عبدالملکی گفت: سال گذشته تنها نیم درصد کل منابع بانکی کشور در حوزه اشتغال در اختیار کمیته امداد قرار گرفت که با اختصاص این میزان اعتبار ایجاد اشتغال بدون همکاری و همراهی سایر ارگانها و نهادها امکانپذیر نیست.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی مهمترین مولفه اقتصاد مقاومتی در راستای رفاه اقتصادی است، افزود: از ابتدای تاسیس کمیته امداد تاکنون ۷۰۰ هزار خانواده از محل ایجاد اشتغال خودکفا و از چرخه حمایت خارج شدند.
عبدالملکی گفت: با خودکفایی هر فرد از جامعه هدف سالانه ۴۵میلیون ریال هزینه در کشور صرفهجویی میشود ک در سال سه هزار میلیارد تومان صرفه جویی میشود.
وی، با اشاره به اینکه چرخه تولید فقر در کشور متوقف نشده است، گفت: با خرج خانواده و افراد زیرپوشش از چرخه حمایت خانواده افراد جدید جایگزین و وارد چرخه حمایت میشوند.
معاون اشتغال و خوکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: سال گذشته فرصت اشتغال برای ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ نفر از جامعه هدف ایجاد شد که این مزان یک سوم اشتغال کل کشور بود.
عبدالملکی افزود: تفاهمنامه ایجاد اشتغال برای جامعه هدف کمیته امداد و محرومان با همکاری بسیج سازرندگی و کمیته امداد به صورت پایلوت در ۶ استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، گیلان، کرمان و مازندران امضا شده است و در صورت موفقیت از سال آینده به عنوان یک الگو در تمام کشور اجرا خواهد شد.
فرمانده سپاه قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: این تفاهمنامه در راستای ایجاد اشتغال برای محرومان و خانوادههای زیرپوشش کمیته امداد امام بین کمیته امداد و سازمان بسیج سازندگی با هدف همافزایی بین مجموعه سپاه و این نهاد حمایتی به امضا رسید.
سردار علی محمد اکبری روز چهارشنبه در آیین امضا این تفاهمنامه افزود: با توجه به محدودیتها و محرومیتها و مشکلاتی که در استان وجود دارد، با یک همافزایی و همراهی می توان از ظرفیت سپاه برای کمک به اقشار آسیب دیده، نیازمند و زیرپوشش استفاده کرد تا این افراد و خانواده آنها به خودکفایی رسیده و توانمند شوند.
وی به بحث کمک مومنانه در ایام شیوع ویروس کرونا که با همکاری و همراهی بین مردم، دستگاههای اجرایی و مووسسات خیریه انجام شد، به عنوان یک الگو موفق اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶۵۰ میلیارد ریال کمک مومنانه در استان جمع آوری و بین آسیب دیدگان و نیازمندان توزیع شد.
اکبری به همراهی مردم در تمام عرصهها و مقابله با مشکلات در چند سال اخیر اشاره کرد و اظهارداشت: با استفاده از تمام ظرفیتهای مردمی، خیری، سپاه و نهادهای حمایتی باید برای رفع محرومت و مشکلات اقتصادی مردم استان تلاش کرد.
وی گفت: در استان نیز با ارتباط و همافزایی بین مجموعه سپاه و کمیته امداد در بحث ساخت مسکن مددجویان، توفیقات خوبی وجود داشته است و با امضا این تفاهمنامه نیز از ظرفیت در سپاه در حوزه زیرساختهای مختلف از جمله نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات استفاده و به قشر محرم استان کمک خواهد شد.
وی اظهار داشت: جامعه، نیازمند امیدآفرینی است و همه دشمنان دست به دست هم داده اند تا مردم را از نظام و اسلام مایوس کنند ولی همکاری و همدلی بین نهادهای حمایتی، سپاه و بسیج باعث امیدآفرینی و دلگرمی مردم میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال وبختیاری نیز با اشاره به ایجاد اشتغال به عنوان یکی از دغدغههای مهم در استان برای جامعه هدف و محرومان گفت:زیرساختهای لازم برای ایجاد اشتغال و فرصت شغلی برای جامعه هدف د ر استان فراهم شده است.
علی ملکپور افزود: منابع امدادی و منابع بانکی در استان برای ایجاد اشتغال فراهم شده است و با تعامل نزدیک که بین کمیته امداد و بانکهای عامل وجود دارد، از این فرصت به خوبی استفاده خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۱۰ درصد جمعیت استان چهارمحال و بختیاری زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند.
تفاهمنامه بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور به صورت پایلوت در ۶ استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، گیلان، کرمان و مازندران امضا شد.
نظر شما