تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۱ هزار و ۶۵۰ نفر رسید

تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۵۵۰ هزار و ۷۵۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۰۴ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۱ هزار و ۶۵۰ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز اول آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۴۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۴۲ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۵۰ هزار و ۷۵۷ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۰۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۱ هزار و ۶۵۰ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۴۴۲ هزار و ۶۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۴۸۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون چهار میلیون و ۶۲۸ هزار و ۸۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

مشارکت مردمی موثرترین عامل مبارزه با کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مشارکت‌های مردمی به عنوان موثرترین عامل مبارزه با بیماری کرونا در جهان محسوب می‌شود و همان‌طور که بارها به اطلاع رسانده‌ایم هرگونه تلاش از طرف پرسنل خدوم نظام سلامت کشور، بدون همکاری مردم در عمل به توصیه‌های بهداشتی، به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

وی اظهار کرد: ‌‎از طرفی اگرچه مدیریت بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بر عهده مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی است، ‌‎ولی نباید فراموش کنیم که مدیریت ویروس و  پیشگیری از شیوع آن در کشور، بحثی فرا وزارتخانه‌ای و فرا دستگاهی بوده و این امر مستلزم  تلاش و همکاری همه جانبه و جدی‌تر کلیه دستگاه‌ها و بخش‌های حاکمیتی کشور با مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که امیدواریم این مهم مورد توجه بیشتر مسئولان کشور قرار گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha