بهگزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، "علی شب نورد" افزود: در حال حاضر تعداد ۵۴ شرکت در حال احداث نیروگاههای تجدیدپذیر اعم از خورشیدی، بادی، برقآبی و غیره با مجموع ظرفیت ۲۲۹.۳۹ مگاوات هستند.
وی ادامه داد: بر اساس پیگیریهای مستمری که از طریق کارشناسان ذیربط در ساتبا از روند احداث این ۵۴ نیروگاه تا پایان شهریور حاصل شده است، پیشبینی میشود تا پایان سال ۱۳۹۹، تعداد ۲۸ نیروگاه تجدیدپذیر به بهرهبرداری برسند.
شب نورد گفت: در توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک، باوجود مشکلات موجود در سرمایهگذاری و احداث این نیروگاهها، همچنان نیروگاههای خورشیدی خانگی و انشعابی (کیلوواتی) مورد استقبال سرمایهگذاران بخش غیردولتی بوده که در توسعه و ترویج بکارگیری انرژیهای تجدیدپذیر بسیار حایز اهمیت است، به طوری که در دوماه گذشته ۱۰۵ نیروگاه پشتبامی به ظرفیت ۱۶۰۷ کیلووات وارد شبکه سراسری برق شده است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از نیروگاههای مذکور، ضمن تزریق سالانه ۴۹۳.۵ هزار مگاوات ساعت برق به شبکه سراسری برق کشور، معادل ۱۴۰ میلیون مترمکعب معادل گاز طبیعی، در مصرف سوخت و ۱۰۹ میلیون لیتر در مصرف آب، صرفهجویی میشود و از آلایندگی دی اکسید کربن به میزان ۳۱۸ هزار تن در فرآیند تولید برق کشور کاسته خواهد شد.
به گزارش ایرنا، نیروگاه های تجدیدپذیر نیروگاه هایی هستند که نیاز به مصرف سوخت های فسیلی برای تولید برق ندارند. براساس آمارهای منتشره ایران دارای ۳۰۰ روز آفتابی است که بهترین ظرفیت برای تولید انرژی برق خورشیدی است.
نظر شما