انیمیشن ایرانی برنده جشنواره سن‌دیه‌گو آمریکا شد

تهران- ایرنا- انیمیشن کوتاه «من مرزی نمی‌بینم، شما چطور؟» به کارگردانی پرهام مانیان جایزه بهترین انیمیشن در بخش چالش فیلم قرنطینه نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سن‌دیه‌گو آمریکا را دریافت کرد.

به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا،  این استاپ موشن سه‌دقیقه‌ای با تکنیک خمیری (clay motion) ساخته شده و موضوع آن همکاری و صلح جهانی برای مقابله با کروناست.

مانیان هنرمند جوان ایرانی که دانش آموخته انیمشن از دانشگاه سوره‬ در مقطع کارشناسی ارشد و گرافیک از دانشکده هنر و معماری در مقطع کارشناسی است، پیش از این نیز موفق به دریافت جایزه گلدن مورف از استودیو آردمن انگلستان در سال ۲۰۱۹ شده بود.  

استاپ موشن یکی از روش های تولید پویانمایی (انیمیشن سازی) است که در آن شیئی را فریم به فریم حرکت داده و تصویر آن را توسط دوربین ضبط می کنند. از توالی این تصاویر به نظر می رسد که شیء به خودی خود در حال حرکت است. عروسک هایی با مفاصل متحرک یا عروسک های ساخته شده با خمیر در این روش کاربرد زیادی دارند.   
 

جشنواره بین‌المللی فیلم سن دیه گو/San Diego International Film Festival ۲۰۲۰ از ۱۵ تا ۱۸ اکتبر (۲۴ تا ۲۷ مهر) برگزار شد و هیئت داوران جشنواره، این فیلم را از میان بیش از ۱۱ هزار اثری برگزید که از سوی هنرمندان ۷۵ کشور ارسال شده بود.

بخش فیلم چالش قرنطینه/ Quarantine Film Challenge به عنوان بخشی جنبی در این جشنواره برای سال جاری با همکاری فیلم کنسرسیوم و جشنواره بین المللی فیلم سن دیه‌گو درنظر گرفته شد.

جشنواره فیلم سن‌دیه‌گو به روایت صفحه ویکی‌پدیای این جشنواره از سال ۲۰۰۱ پایه‌گذاری شد و بزرگ‌ترین جشنواره مستقل در کالیفرنیای آمریکاست که پاییز هر سال به همت بنیاد فیلم سن‌دیه‌گو برگزار می‌شود. این جشنواره یک‌دهه بعد از آغاز تغییراتی اساسی کرد و از سال ۲۰۱۲ با مدیریت جدید و برای رقابت با جشنواره‌های مستقلی مانند ساندنس/ Sundance و تریبیکا/ Tribeca به کار خود ادامه داد.  

این جشنواره در سال جاری برای هماهنگی با شرایط همه‌گیری عالم‌گیر کرونا ضمن کوتاه کردن روزهای برگزاری از شش روز به چهار روز، تجربه جدیدی را برای علاقه‌مندان به سینما رقم زدند و بخش‌های نمایشی جشنواره را به صورت سینماخودرو و مجازی برگزار کردند. این جشنواره در سال جاری میزبان ۱۱۵ فیلم از ۶۰ کشور جهان از جمله فیلم های مستند، کوتاه و داستانی بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha