مجموعه بختهواران (باران شانسی) دارای ۲۱۸ و مجموعه شهسهواران (باران شدید) ۲۲۱ صفحه است؛ این ۲ مجموعه هر یک محتوی گزیده اشعار کُردی ۸۴ شاعر کُردی سراست که با شعر «میرزا شریف آزادی» و «میرزا شفیع دینوری» آغاز و با شعری از فرشید یوسفی پایان میپذیرد.
این اشعار دربردارنده تمامی گویشهای گوناگون کُردی است و سرآیندههای قدیمی و متاخر، از همه سن و سبکی را در بر دارد و مقدمههای این ۲ کتاب را نیز دکتر «ایرج بهراموند» نوشته است؛ این ۲ کتاب هر یک در قطع رقعی، جلد شومیز چهار رنگ براق، کاغذ سفید مرغوب، در نوبت چاپ اول، تیراژ هزار نسخه و بهای ۴۰ هزار تومان به چاپ رسیده است.
کرمانشاه از دیرباز مهد پرورش شاعرانی بوده است که متناسب با دوران خود و شرایط فرهنگی و اجتماعی اشعاری سروده اند که در طول و عرض زمان نه تنها اعتبار خود را از دست نداده اند بلکه به صورت آثاری فاخر برای مردم کُرد به یادگار مانده است.
شاعرانی چون الماس خان کندولهای، سید یعقوب ماهیدشتی و درویش نوروز سورانی ، شاکه ، مصور و سایرین از قرنها پیش تا شاعران اخیر همچون بهزاد، مهجور، تمکین، پرتو کرمانشاهی، عباس قصری و فرشید یوسفی و جوانتر ها مثلا ایرج قبادی، سعیدعبادتیان، علی الفتی، رضا موزونی، امین شیرزادی، جلیل آهنگرنژاد، احسان نجفی، محمدجواد جلیلیان، ایران علیکرمی، علی سهامی و بسیاری دیگر میراثدار این عرصه هستند.
استاد فرشید یوسفی که برای اکثر کرمانشاهیان نامی آشنا است، در سال ۱۳۱۹ در کرمانشاه متولد شده و به شغل آموزگاری مشغول بوده و بازنشسته شده است ؛ وی علاوه بر سرودن شعر به تحقیق در زمینه تاریخ ادبیات و فرهنگ کرمانشاه پرداخته که حاصل آن کتاب پر حجم «بزرگان کرمانشاه» است.
یوسفی بیشتر وقت خود را صرف جمعآوری و نشر آثار بزرگان ادبی کرمانشاه کرده است و کمتر به انتشار کتابهای خود پرداخته است ؛ بدین جهت، انتشارات سرانه به پاس یک عمر زحمات فرهنگی ایشان، به تازگی کتاب ویژهای با نام «هزار دستان باغ هزار گل» را با موضوع زندگی ایشان، چاپ و منتشر کرد.