حسن صرفی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: برداشت محصول ذرت علوفه ای در دامغان از اوایل مهرماه آغاز شد و تا اواخر آبان ادامه دارد که این روزها در مراحل پایانی زمان برداشت قرار دارد.
وی میانگین برداشت ذرت علوفه ای را ۴۰ تن در هر هکتار عنوان کرد و افزود: برداشت این میزان ذرت این امکان را فراهم میکند تا علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، کشاورزان بتوانند این محصول را به شهرهای مجاور نیز ارسال کنند.
صرفی به برداشت مکانیزه ذرت اشاره کرد و افزود: برداشت این محصول به صورت تمام مکانیزه و با بهرهگیری از چهار دستگاه چاپر انجام میشود.
وی اظهارداشت: جهاد کشاورزی دامغان حدود ۱۱ هزار و ۶۰۰ کیلو گرم بذر سینکل کراس ۷۰۴ را بین ذرت کاران توزیع کرده است.
صرفی مهمترین مشکلات تولیدکنندگان این محصول در سال جاری را هزینه نهاده های کشاورزی دانست و گفت: تامین هزینه نهاده های کشاورزی به دلیل نوسانات بازار، شرایط آب و هوایی نسبتاً خنک در تابستان امسال، کمبود ماشین آلات برداشت و وقوع سرمای زودرس پاییزه از مشکلات ذرت کاران منطقه است.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی دامغان گفت: بیش از یک سوم از اراضی کشت شده ذرت دامغان مجهز به سامانه نوین آبیاری است که این امر می تواند در افزایش و کیفیت ذرت برداشتی تاثیرگذار باشد.
کِشت ذرت علوفه ای در مناطق فرات، حومه، امیرآباد و رودبار شهرستان دامغان از نیمه خرداد ماه سال جاری آغاز و تا پایان تیرماه ادامه داشت و برداشت آن نیز به صورت مکانیزه، از اوایل مهرماه آغاز شده است.
اغلب رقم کشت شده از ذرت در شهرستان دامغان از نوع سیگنال کِراس ۷۰۴ است.
نظر شما