به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کردستان اظهار داشت: نیاز است دستگاههای مختلف از جمله بانکها برای رفع مشکلات تولید و تولیدکنندگان تمام تلاش خود را بکار گرفته و از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی خواستار جذب سقف تسهیلات اختصاص یافته به بخش تولید توسط بانکها شد و اضافه کرد: عملکرد بانکها و دستگاههای مربوط به حوزه تولید قابل تقدیر است اما تلاشها باید مضاعف شود.
استاندار کردستان به سهم ۱۱۲ میلیارد تومانی استان از محل بند الف تبصره ۱۸ برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: نیاز است تسهیلات در کمترین زمان پرداخت شده و رقم آن هم بیشتر از قبل باشد.
مردانیا با بیان اینکه امروز با فشارهای اقتصادی سنگینی مواجه هستیم، یادآور شد: تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی مسکّنی بیش نیست، بنابراین حداقل در زمینه پرداخت وام به واحدهای تولیدی کمکاری نشود.
وی به افتتاح مرکز شبانهروزی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایهگذاری کردستان اشاره کرد و گفت: باید کارشناسانی مجرب و پاسخگو در این مرکز به کار گرفته شوند تا بتوانند تولیدکنندگان دارای مشکل را به مدیران مربوطه ارتباط داده و مشکلات آنان را در کمترین زمان رفع کنند.
استاندار کردستان با بیان اینکه اگر نمیتوان موجب رشد تولید شد، آن را نباید از رونق انداخت، تاکید کرد: انتظار داریم تمام دستگاهها در زمینه کاهش مشکلات و افزایش رونق تولید تلاش خود را بکار گیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اکنون در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و همه باید برای رونق تولید و کاهش مشکلات این حوزه تلاش کنیم.
خالد جعفری از مدیران دستگاههای مختلف و بانکها خواست جدیتر از گذشته برای رفع مشکلات حوزه تولید تلاش کنند و افزود: پرداخت تسهیلات بانکی بند الف تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی استان در سال جاری نسبت به سال قبل بیشتر شده اما برای فعالتر شدن تولید باید تسهیلات بیشتری پرداخت کرد.
وی به تاکید رهبری بر رفع مشکلات تولیدکنندگان و تلاش برای رونق تولید اشاره کرد و یادآور شد: دستگاههایی که در ارائه استعلام و مجوزها برای پرداخت تسهیلات موثر هستند، همکاری کنند این کار زودتر صورت گیرد.
پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صنعتی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز اظهار داشت: در قالب بودجه بند الف تبصره ۱۸، ۱۲۵ طرح مختلف به ارزش ۳۹۱ میلیارد تومان به بانکهای عامل در استان برای دریافت تسهیلات معرفی شده و تاکنون به ۴۸ طرح مبلغ ۶۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
محمد دره وزمی سهم کردستان از تسهیلات تبصره ۱۸ را ۱۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ۱۸ طرح با اعتبار ۱۴۳ میلیارد تومان نیز در دست بررسی است و ۵۹ طرح هم از دریافت تسهیلات انصراف دادهاند، ضمن اینکه امسال از محل بودجه رونق تولید، در مجموع ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صنعتی پرداخت شده است.
در این جلسه، مشکلات شرکت پیوند کارتن صفادشت، یک واحد خدمات فنی و مهندسی، شرکت ژرفا پژوهان پارس، واحد پرورش ماهی در قفس شرکت جهاد نصر، یک واحد مرغداری و شرکت ماد نواکابل مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات آنان که بیشتر در مورد دریافت تسهیلات بانکی و بحث وثیقه بود، رفع شد.
نظر شما