محمود سیجانی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه تا پایان سال جاری ۵۰۰ دستگاه انواع اتوبوس، مینی بوس، ون و وانت در واحدهای صنعتی استان تولید خواهد شد که تا کنون ۲۸۲ دستگاه آن ساخته شده که نشان از تحقق بیش از ۵۶ درصدی ساخت این وسایل نقلیه درقم دارد.
وی افزود: همچنین بر اساس برنامهریزی انجام شده ۴۰۰ دستگاه انواع کامیون و کامیونت طی سا جاری در قم تولید خواهد شد که تاکنون ۱۵۸ دستگاه آن تولید شده و شاهد تحقق حدود ۴۰ درصدی برنامه ساخت در این بخش هستیم.
وی ادامه داد: صنعتگران استان در تلاش هستند که در سال جهش تولید تمام ظرفیت واحدهای صنعتی برای پاسخ به نیاز بازار داخلی به کار گرفته شود و در همین رابطه امیدواریم تعداد وسایل نقلیه ساخته شده در قم تا پایان سال جاری بیش از ارقام اعلام شده باشد.
سیجانی گفت: شهرکهای صنعتی قم موقعیت خوبی برای استقرار صنایع خودروسازی در اختیار دارد و آماده است تا با جذب سرمایه گذاران علاقهمند به فعالیت در این بخش به یکی از قطبهای تولید انواع وسایل نقلیه در کشور تبدیل شود.
وی بیان کرد: ساخت خودرو در قم به دلیل وجود واحدهای تکمیل کننده زنجیره تولید این محصول همچون واحدهای قطعه سازی و نزدیکی استان به مهمترین بازارهای مصرف کشور، دارای مزایای اقتصادی فراوانی است و فرصتی جذاب برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی استان قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۷ هزار تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما