به گزارش ایرنا ، جعفر جورابلو روز دوشنبه به رسانه ها افزود: انگور مورد نیاز برای تهیه این میزان کنسانتره از کشاورزان استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خوزستان و سمنان خریداری شد.
وی بیان کرد: ۶ هزار و ۱۰۰ تن انگور برای تبدیل به کنسانتره به کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در شاهرود منتقل و به یکهزار و ۳۵۰ تن کنسانتره تبدیل شد و تاکنون از این مقدار ۲۰۰ تن کنسانتره انگور تولید شده در سال جاری به روسیه و ترکیه صادر شد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی استان سمنان، زمان آغاز تولید کنسانتره انگور را از ابتدای مرداد ماه اعلام کرد و گفت: در ادامه فعالیت کارخانه سیب درختی درجه ۳ از کشاورزان و باغداران شروع شده است که تا پایان آذرماه ادامه خواهد یافت.
بخشی از محصولات کنسانتره میوه تولیدی این اتحادیه به خارج از کشور صادر و بخش دیگری به واحدهای تولیدی آبمیوه داخل کشور اختصاص می یابد.
استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی با ۴۵ هزار بهره بردار در بخش های مختلف دارد.
نظر شما