۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴
کد خبرنگار: 1270
کد خبر: 84096824
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار: تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا در روستاهای بوکان ضروری است

مهاباد- ایرنا- فرماندار بوکان گفت: قرارگاه‌های مقابله با کرونا در روستاهای شهرستان به ریاست دهیاران به عنوان نمایندگان دولت و دبیری خانه‌ها و مراکز سلامت تشکیل شود.

محمد امین‌زاده روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در بوکان افزود: در تمام روستاهای بوکان باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و ستاد مقابله با بیماری کرونا اقدامات لازم را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین عامل انتشار ویروس کرونا مشارکت در مراسم عمومی است، اظهار داشت: با تشکیل ستاد کرونا در مناطق روستایی ستاد کرونایی هر روستا موظف است جلو مراسم عروسی و مجالس ترحیم را گرفته و یا آن را به ستاد پیشگیری از کرونای شهرستان گزارش و جلو این تجمع غیر ضروری در کمترین زمان ممکن گرفته شود.

فرمانداری بوکان گفت: وجود ۱۷ مرکز سلامت و ۶۳ خانه بهداشت روستایی ظرفیت مناسب هستند که این مراکز بهداشتی در مناطق روستایی وحاشیه شهر وارد شده و در کنترل ویروس کرونا مشارکت جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اعضای ستاد کرونا چه در مناطق شهری و چه در مناطق روستایی آتش به اختیار بوده و همگی باید از برگزاری مراسم عروسی را که مهم‌ترین عامل انتشار ویروس کرونا هستند، جلوگیری کنند تا بتوانیم رنجیره کرونا را قطع کنیم.

امین‌زاده گفت: داروخانه و مطب‌های پزشکی باید خود مدیریتی داشته باشند و از تجمع افراد در مکان های خود جلوگیری کرده  و ادارات با ۵۰ درصد ظرفیت خود کار کنند.

وی با بیان اینکه ۸۸ درصد فوت شده‌ها در شهرستان بالای ۶۰ سال سن دارند، اضافه کرد: قرنطینه و کنترل اجتماعی فقط تا زمانی جوابگو خواهد بود و نمی توان شهرستان را به سمت تعطیلی کشاند، چون این بیماری همواره وجود دارد و تنها راه مقابله با آن پیشگیری است.

۱۴۰ نفر در بخش ویژه بیمارستان بوکان بستری هستند

رییس مرکز بهداشت بوکان در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان بوکان در وضعیت قرمز و بالاتر از آن قرار دارد، گفت: در چند هفته گذشته تعداد فوتی های شهرستان نیز بر اثر ویروس کرونا به شدت افزایش پیدا کرده و این امر باعث نگرانی شدید کادردرمانی و مسوولان شده است.

رحیم سلطانی ادامه داد: تعداد افراد فوتی بیشتر از آمار واقعی و ارایه شده است و مردم باید این بیماری و و ویروس را جدی بگیرند .

وی با بیان اینکه محدویتها اجرا و جدی گرفته شود، افزود: بیشتر مردم از ماسک‌های غیر استاندارد استفاده می‌کنند که این امر نیز باعث افزایش تعداد بیماران در سطح جامعه شود.

رییس مرکز بهداشت بوکان با بیان اینکه ۶۰ درصد بیماران و مبتلایان را روستاییان تشکیل می‌دهند، افزود: این بیماری و انتشار آن به بیماری خانوادگی تبدیل شده و در این خصوص مردم باید از دید وبازدید خانوادگی خودداری نمایند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha