محمدرضا صوفینژاد شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با میلاد پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق (ع)، بنیاد مستضعفان مبلغ پنج میلیارد تومان به آسایشگاه خیریه کهریزک پرداخت کرد.
وی افزود این بنیاد اولین باری نیست که برای کمک به نیازمندترین اقشار جامعه که هم اکنون در آسایشگاه خیریه کهریزک بستری هستند پیشگام میشود، بلکه در ماههای گذشته نیز در امدادرسانی به کهریزک مشارکت جدی داشته است.
صوفینژاد خاطر نشان کرد: سازمانها و دستگاههای دولتی مختلفی مانند بهزیستی، هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت و درمان ری، فرماندار شهرستان ری، استاندار تهران در موج اول و دوم شیوع ویروس کرونا یاریگر کهریزک بودهاند که البته این کمکها همچنان ادامه دارد.
این مسئول ادامه داد: کمکهای برخی ادارات در مرحله اول به شکل ارائه خدمات از طریق نیروهای تخصصی بوده، بنیاد مستضعفان از جمله ارگانهایی است که تا امروز حضور پررنگ و همراهی بیشتری با کهریزک داشته است و علاوه بر کمکهای گذشته، در این مرحله مبلغ پنج میلیارد تومان کمک بلاعوض به آسایشگاه خیریه کهریزک پرداخت کرده است.
مدیر آسایشگاه کهریزک اضافه کرد: قطعاً با همراهیهای ویژه مردمی و این دستگاهها، توانستهایم با کمترین آسیب و تلفات تا به امروز خدمت رسان خوبی برای مددجویان تحت پوشش آسایشگاه باشیم و امید داریم که همچنان با برقراری کمکهای مختلف، خادمین خوبی برای بیمارانی باشیم که نه زبان گفتار دارند و نه پای فرار و امروز به هر دلیلی ساکن آسایشگاه خیریه کهریزک شدهاند و نیاز به حمایتهای همه جانبه و شبانهروزی دارند.
صوفینژاد اضافه کرد: رئیس بنیاد مستضعفان دو روز پیش از میلاد رسول گرامی اسلام، شخصاً پیگیر موضوع کمک به آسایشگاه بود و تأکید کرد که بخشی از این کمکها را به افرادی که خادم جمعیت هدف کهریزک هستند و چهره به چهره و رودررو به بیماران کمک میکنند اختصاص دهیم، کارکنانی که دلبسته و وابسته، خدوم و پرتلاش در خدمت این عزیزان هستند.
وی با اشاره به هزینههای سنگین آسایشگاه خیریه کهریزک، عنوان کرد: خانواده بزرگ کهریزک که به صورت یک مؤسسه اداره میشود شامل پنج هزار مددجو و کارمند است که از این تعداد تنها ۱۷۵۰ نفر مددجو و یکهزار نفر پرسنل در آسایشگاه خیریه کهریزک استان تهران به سر میبرند، وقتی آسایشگاه کهریزک شعبه البرز، ستاد مرکزی و مرکز تخصصی جواد الائمه نیز به این مجموعه اضافه نمائیم، ماهانه به طور متوسط نزدیک به ۱۰میلیارد تومان حقوق پرداختی به پرسنل است که فراهم نمودن این مبلغ کاری بسیار دشوار است.
صوفی نژاد با اشاره به هزینههای سرسام آور و افزایش هزینههای جاری نیز گفت: بسیاری از سالمندان و معلولان آسایشگاه به لحاظ جسمی، بی اختیاری ادرار و دفع دارند و به همین لحاظ باید روزانه چند نوبت پوشینه شوند که هزینه تهیه پوشینه ماهانه این مددجویان یک میلیارد و سیصد میلیون تومان است. تهیه مواد ضدعفونی کننده و شویندهها، داروی مخصوص کنترل بیماری کوید ۱۹، گان و ماسک و لوازم حفاظتی و سایر ملزومات مورد نیاز هزینهای بالغ بر دو میلیارد و ششصد میلیون تومان را میطلبد علاوه بر موارد فوق شیوع ویروس کرونا هم بر مشکلات و هزینههای ما افزوده است.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک درخصوص کنترل ویروس کرونا گفت: ۲۴ بخش مختلف بستری در این مجموعه قراردارد که مددجویان با قومیتها، فرهنگها و شخصیتهای مختلف در آنجا ساکن هستند و با توجه به معلولیت و شرایط جسمانی جداسازی شدهاند، در شرایط کنونی و به منظور قطع زنجیره انتقال از طریق مددجویانی که امکان ناقل بودن بیماری را دارند، اقدام به تقسیمبندی و کوچک کردن محدوده تحت کنترل به ده واحد مجزا کردهایم.
صوفینژاد آسایشگاه کهریزک را مرکز ملی مراقبت از سالمندان و معلولان دانست و گفت: این مجموعه صرفاًٌ متعلق به شهروندان استان تهران نیست بلکه پذیرای مددجویان مختلفی از ۳۱ استان کشور است که شاخص پذیرش آنها فقر و بی کسی است. طبیعت کار در آسایشگاه برخورداری از احساس و عاطفه، مردم دوستی، دیگر خواهی، دین باوری و خداباوری است و همین امتیازات ویژه باعث گردیده تا کهریزک به عنوان بهترین مرکز توانبخشی و نگهداری معلولین و سالمندان در کشور و نیز منطقه خاورمیانه شناخته شود.
صوفینژاد به حمایتها و رهبری اعضاء هیئت مدیره و امناء مؤسسه خیریه کهریزک اشاره و تأکید کرد: ۱۷۵۰ مددجوی تحت پوشش این مرکز با کلکسیونی از بیماریهای زمینهای مستعد آسیبپذیری از بیماری کرونا هستند که خوشبختانه در موج اول و دوم شیوع بیماری کرونا با کمترین تلفات توانستهایم از آن عبور کنیم که بخش قابل توجهی از این مهم به خاطر رهبری و هدایت دلسوزانه اعضای هیئت مدیره مؤسسه خیریه کهریزک بوده است که این مؤسسه را بعنوان خانه اول خود مینگرند و آنقدر نسبت به این مجموعه حساسیت دارند که همهی اعضاء این خانواده بزرگ را خانواده خود میدانند.
صوفینژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک در پایان یادآور شد: همهی ما امروز توفیق خدمت و نوکری به سالمندانی را یافتهایم که تا دیروز در توسعه و سازندگی جامعه نقش داشتهاند. بنابراین همهی ما بدهکار این جمعیت هستیم. آنان برای پیشرفت و آبادانی کشور نیرو و جوانی و توانشان را گذاشتهاند و امروز به هر دلیلی نیازمند مراقبت و نگهداریاند. بنابراین در نظام مقدس جمهوری اسلامی که نسبت به حفظ حرمت سالمندان و دستگیری از نیازمندان تأکید و سفارش فراوان شده است، این وظیفه را با جان و دل پذیرفتهایم و سعی داریم در مسیر توفیقی که نصیب ما شده به بهترین نحو ممکن حرکت نمائیم، شاید مورد قبول و رضایت خداوند متعال قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، آسایشگاه خیریه کهریزک بنیادی غیردولتی، غیرانتفاعی و مردمی است که از ۴۵ سال پیش، فعالیت خود را درخدمت رسانی به همنوعان نیازمند آغاز کرده است.
این آسایشگاه با همت والای شادروان دکتر حکیم زاده از سال ۱۳۵۱ با مختصر امکانات ابتدایی و همراهی یاران وی با اسکان انگشت شمار سالمندان نیازمند و بی سرپرست، فعالیت خود را آغاز کرد. آسایشگاه کهریزک هم اکنون در ۴۲۰ هزار مترمربع مساحت و ظرفیت بستری هزار و ۷۵۰ نفر مددجو مشغول خدمت رسانی است.
نظر شما