به گزارش ایرنا، بهرام فلاحی لیما روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: ۱۴۰ هزار قطعه ماهی تیلاپیا از ابتدای امسال در استخرها رهاسازی شد.
وی از آغاز صید و برداشت ماهی تیلاپیا در مزارع و استخرهای ذخیره آب کشاورزی استان سمنان بهصورت نمادین خبر داد و گفت: ماهی تیلاپیا از ماهیان بومی آفریقا است و در حال حاضر در بیش از ۱۵۰ کشور جهان تکثیر و پرورش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست کشور با توجه به نوع شرایط زیست این ماهی در حال حاضر تکثیر و پرورش آن را در چهار استان سمنان، قم، خراسان جنوبی و یزد که به آبهای آزاد راه ندارند، بلامانع اعلام کرده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: این ماهی به دلیل رشد سریع، طول دوره پرورش کوتاه، مقاومبودن به کمآبی، تکثیر آسان، مقاومت در برابر بیماریها و امکان پرورش در آبهای غیرمتعارف شور و لبشور و کیفیت مناسب گوشت، بهعنوان دومین ماهی پرورشی رایج در دنیا شناخته می شود.
فلاحی لیما با بیان اینکه در حال حاضر در استان سمنان این ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی پرورش داده میشود اضافه کرد: تعداد بچه ماهی تیلاپیا رهاسازی شده در استان از ابتدایی امسال ۱۴۰ هزار قطعه است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان درباره تعداد پروانههای صادرشده برای تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در این استان گفت: موافقت اصولی پرورش ۱۲ مورد به ظرفیت ۱۵۵۶ تن، موافقت اصولی تکثیر سه مورد به ظرفیت ۵ میلیون قطعه، صدور پروانه تأسیس پرورش هفت مورد به ظرفیت ۹۴۳ تن، صدور پروانه تأسیس تکثیر ۲ مورد به ظرفیت ۴ میلیون قطعه و پروانه بهرهبرداری پرورش ۲ مورد به ظرفیت ۱۰۷ تن صادر شده است.
نظر شما