یوسف شریفزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس تصمیم ستاد مقابله با کرونای این شهرستان فعالیت تمام واحدهای صنفی جز مواردی که مایحتاج خوراکی مردم را تامین میکنند، تا اطلاع ثانوی ممنوع بوده و هرگونه فعالیت ضمن پلمب، جریمه تعزیرات حکومتی نیز درپی دارد.
وی ادامه داد: واحدهای پلمب شده شامل آرایشگاه زنانه و مردانه، مشاوران املاک، شیرینی سرا، قلیان سرا و کافی شاپ و رستورانهای بینراهی بوده است.
مسوول واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف مهاباد گفت: با هیچ کدام از اصناف متخلف که در این شرایط خارج از مصوبه ستاد مبارزه با کرونا فعالیت کنند مماشات نکرده، و واحدهای پملب شده به مدت یک ماه تعطیل خواهد ماند.
شریفزاده اظهار داشت: اکیپ بازرسی مشترک کارشناسان اتاق اصناف و بهداشت محیط در قالب تیمهای سه نفره در این شهرستان تشکیل شده و روزانه بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونای استان نظارت میکنند.
وی بیان کرد: در این بین برخی از صنوف از جمله فروشگاههای مواد غذایی و سوپرمارکتها، واحدهای عرضهکننده گوشت و مواد پروتئینی، واحدهای میوه فروشی، داروخانهها و واحدهای عرضه کننده واحدهای بهداشتی و واحدهای صنفی مرتبط با تولید اقلام بهداشتی میتوانند با رعایت اصول بهداشتی اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به فعالیت خود ادامه دهند.
شریفزاده با تأکید بر اینکه شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره گویای ۱۲۴ یا تلفن ۴۲۴۴۹۹۷۴ تخلفها را گزارش دهند، گفت: رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و دوری از تجمع های خانوادگی مهمترین روشهای مقابله با بیماری کروناست که شهروندان باید رعایت کنند.
مهاباد جز ۴۳ شهر با بحران و وضعیت قرمر کشور در مقابله با بیماری کرونا است که اعمال شدید محدودیتهای اجتماعی از دوشنبه پنجم آبانماه در آن در حال اجراست.
براساس این دستورالعملها محدودیتهایی برای فعالیت مشاغل گروههای دوم، سوم و چهارم در این شهرستان اعمال شده است.
مشاغل گروه دوم شامل پاساژها و مراکز خرید و مکانهای فروش غیرمواد غذایی، تمرین و انجام مسابقههای ورزشی، مراکز متبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مصلیها، قنادی یا شیرینی فروشی، آب میوه و بستنی فروشی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، آرایشگاه مردانه، بازار فروش خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، فرش و موکت فروشی، اسباب بازی فروشی، فروش لوازم خانگی، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی، عمده فروشی و خرده فروشی پوشاک، پارچه فروشی، آتلیه و عکاسی، مشاور املاک، پرده سرا، فروش مبلمان، فروش کیف و کفش، فروش لوازم التحریر، خیاطی، خرازی، فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی، شیرینی پزی، خشکبار و آجیل فروشی میشوند.
مشاغل گروه سوم شامل دانشگاهها، مدارس، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی و حرفهای و زبانسراها و سایر آموزشگاهها و کتابخانهها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی میشوند.
گروه چهارم نیز شامل برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایشها، باشگاههای ورزشی برای ورزشهای پر برخورد از جمله کشتی و کاراته و جودو، مدارس شبانه روزی، کافه، قهوهخانه و چایخانه با عرضه مواد دخانی، باغ وحش، شهربازیها و مراکز تفریحی آبی هستند.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
نظر شما