به گزارش روز شنبه ایرنا از دبیرخانه جشنواره تئاتر نگاه؛ فرهاد مهندس پور کارگردان، دراماتورژ و مدرس تئاتر، پانته آ بهرام بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و حسن برزگر نویسنده و کارگردان تئاتر داوران این دوره از جشنواره هستند.
متقاضیان میتوانند تا ۲۶ آبان ماه نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره اقدام نمایند.
لازم به ذکر است؛ متقاضیانی که تا این تاریخ در سایت جشنواره ثبت نام نموده و موفق به ارسال فیلم نمایش نشده اند؛ تا ۱۴ آذر ماه برای ارسال آثار خود مهلت دارند.
![هیئت داوران جشنواره تئاتر «نگاه» معرفی شدند هیئت داوران جشنواره تئاتر «نگاه» معرفی شدند](https://www.irna.ir/sd/357357b9ed850ad050811a75a3d9519122c1096a6e3a3304d74a804cebfbf9a9f40d1fa267b78ed96321e339efac9a7b.jpg)
تهران- ایرنا- دبیرخانه جشنواره تئاتر «نگاه »هیئت داوران این جشنواره که متشکل از یک بازیگر، یک کارگردان و یک نویسنده است را معرفی کرد.
اخبار مرتبط
-
نقش آفرینی بهنوش بختیاری در فیلم «ماتیک مخملی»
تهران- ایرنا- فیلمبرداری فیلم بلند «ماتیک مخملی» به کارگردانی و تهیه کنندگی محمدرضا یکانی که…
-
هوتن شکیبا را بهتر بشناسیم
هوتن شکیبا بازیگری است که با گذشت هر سال از حرفهاش در آن موفقتر شد تا آنجا که توانست سیمرغ…
-
اعضای هیأت انتخاب سیودومین جشنواره تئاتر مازندران معرفی شدند
ساری – ایرنا - دبیرخانه سیودومین جشنواره تئاتر مازندران اعضای هیأت انتخاب این جشنواره را برای…
نظر شما