به گزارش پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ محمد محمد پور گفت که افرادی با استقرار این دستگاه ها در یکی از سوله های شهرک صنعتی آمل ، اقدام به تولید ارز دیجیتالی می کردند.
وی گفت که با هماهنگی قضائی ، پس از ورود به این سوله و توقیف دستگاه ها به همراه سوئیچ و دیگر لوازم جانبی ، ۲ نفر در این ارتباط دستگیر و و پس از سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند .
سرهنگ محمدپور افزود : افراد سود جو و قاچاقچیان ارز دیجیتال با اجاره سوله و انبارهای متروک متعلق به شرکت های نیمه تعطیل و راکد که عمدتا دارای انبار و امتیاز برق صنعتی با ولتاژ بالا هستند، اقدام به تشکیل مزرعه تولید ارز دیجیتال می کنند.
وی نوسانات شدید اقتصادی و افزایش بی رویه قیمت ارز و تعطیلی بسیاری از کارخانجات را در تشکیل این باندها بسیار موثر دانست و افزود: این اقدامات مجرمانه هزینه بالایی به زیرساخت ها و حقوق بیت المال به خصوص شبکه توزیع برق وارد می کند.
بیت کوین (Bitcoin)، یک ارز و پول دیجیتال و همچنین یک شبکه برای پرداختهای مستقیم و بدون واسطه است. چیزی که بیت کوین را از دیگر پولهای پیش از خود متمایز میکند، غیر متمرکز بودن آن است. غیرمتمرکز بودن یعنی اینکه هیچکس نمیتواند به تنهایی کنترل شبکه را در دست داشته باشد و هیچکس مالک اصلی آن نیست. هیچ بانک، مؤسسه، نهاد یا دولتی بیت کوین را کنترل نمیکند. در حقیقت کنترل بیت کوین به دست تمام کاربران آن است.
استان مازندران نیز به دلیل دارا بودن بیشترین مصرف کنندگان برق یارانهای و رایگان که به واسطه کشاورزی بودن و صنعتی بودن و همچنین تعداد بالای بقاء متبرکه و مساجد، همواره یکی از بیشترین مراکز جلب توجه استخراج کنندگان بیت کوین بوده است.
مازندران دارای دو شرکت توزیع برق است که شرکت توزیع برق منطقه ساری یک میلیون و ۳۸۴ هزار و ۷۲۶ مشترک دارد که از این تعداد ۷۶ درصد مشترکان خانگی، ۴.۹ درصد عمومی، ۵.۱ کشاورزی و هفت دهم درصد هم مشترکان صنعتی هستند.
نظر شما