فرنوش نوبخت روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روزانه حدود یک میلیون نفر از شهروندان با مترو جابجا میشوند و در ساعات پیک رفت و آمد شهروندان شاهد شلوغی در خطوط یک، ۲، ۳ و ۴ مترو هستیم اما در ساعتهای غیرپیک به جز ایستگاههای ۱۵ خرداد و امام خمینی (ره) حضور شهروندان در واگنهای مترو قابل قبول است.
مدیرعامل شرکت مترو تهران ادامه داد: با توجه به وضعیت مالی شهرداری تهران و دولت، تامین واگنهای جدید نیز در کوتاهمدت امکانپذیر نیست و شلوغی مترو در ساعتهای پیک باید به شیوههای خلاقانه دیگر کنترل شود.
وی تاکید کرد: یکی از راههای کاهش شلوغی در مترو این است که از شهروندان بخواهیم از سفرهای غیرضروری خودداری یا حداقل در ساعتهای پیک از سفر با مترو پرهیز کنند.
مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه خاطر نشان کرد: از اسفندماه با شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد از مسافران مترو کاهش یافت اما با وجود این کاهش، سرفاصله حرکت قطارها کاهش نیافت.
وی ادامه داد: برای نمونه در خطوط ۲ و چهار که از خطوط پرتقاضای ناوگان مترو است، سرفاصله حرکت قطارها حدود سه دقیقه است و برای جلوگیری از شلوغی مترو این سرفاصله حرکت قطارها همچون روزهای عادی در حال انجام است.
نوبخت تاکید کرد: این در حالی است که قبل از شیوع کرونا روزانه حدود سه میلیون مسافر داشتیم و طبیعی بود که با کاهش مسافران سرفاصله حرکت قطارها متناسب با میزان مسافران تنظیم شود اما در راستای جلوگیری از شلوغی و همچنین رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، سرفاصله حرکت قطارها همچون گذشته در حال انجام است.
به گفته وی در ساعتهای شلوغی مترو امکان رعایت فاصلهگذاری اجتماعی با این ظرفیت ناوگانی وجود ندارد اما در ساعت غیرپیک این امر امکانپذیر است.
مدیرعامل شرکت مترو تهران درباره ضدعفونی قطارها نیز بیان کرد: ضدعفونی قطارها و ایستگاههای مترو چندین بار در روز انجام میشود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد؛ همچنین تمامی مسافران مترو باید از ماسک استفاده کنند و اگر مسافری از ماسک استفاده نکند از ناوگان مترو اخراج میشود و ماموران پلیس مترو در این زمینه اقدامات کنترل انجام میدهند.
وی تاکید کرد: در همه ایستگاههای مترو تهران و حومه در چندین نقطه ماسک ارزان قیمت عرضه میشود و در زمینه تامین ماسک مسافران نیز مشکلی وجود ندارند.
به گزارش ایرنا روز گذشته در حالی یک فیلم از شلوغی مترو در شبکههای اجتماعی دست به دست شد که به نظر میرسد نقش مردم در این زمینه و در کوتاهمدت بیشتر از بقیه باشد.
ناوگان ریلی تهران و حومه دارای هفت خط مترو، ۱۷۵ رام قطار و حدود ۱۳۰ ایستگاه فعال است که به گفته مسئولان مترو این تعداد ایستگاه باید به ۲۳۷ مورد برسد.
نظر شما