«محمدهاشم ریاحی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اراک، دلیجان، خمین و محلات بیشترین تولید دست بافتههای سنتی استان مرکزی را در هشت ماهه سال جاری را داشتهاند.
وی ادامه داد: میزان تولید فرش در استان مرکزی بر اساس عرضه این زیرانداز در فروشگاهها و نمایشگاههای فرش محاسبه میشود و بسیاری از بافندگان تولید خود را بهدلایل مختلف برای فروش عرضه نمیکنند که با احتساب این مهم، بیش از ۱۰ هزار متر مربع فرش در استان مرکزی بافته شده است.
رئیس خانه فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: ۳۲۹ بافنده فعال فرش دستبافت امسال در استان مرکزی شناسایی و کارت بافندگی برای این افراد صادر شده است.
ریاحی اضافه کرد: ۱۰۴ مجوزه مشاغل خانگی با محوریت فرش دستبافت امسال از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی صادر شده که با فعالسازی آنها، تولید فرش دستبافت استان مرکزی با جهشی بیسابقه مواجه خواهد شد.
وی اظهار داشت: ۱۹ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی امسال در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی جذب شد که تاکنون ۷۰ متقاضی به میزان ۱۱ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
رئیس خانه فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: این استان به خصوص مناطق فراهان، ساروق، جیریا، غیاثآباد، محلات و دلیجان قطب تولید فرشهای دستبافت نفیس در کشور است و حمایت از بافندههای استان از طریق معرفی به بیمه تامین اجتماعی و ارائه تسهیلات کمبهره به کارگاه های بافندگی، یکی از برنامه های اولویت دار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.
۹ هزار و ۴۵۰ بافنده قالی دستبافت در نقاط مختلف استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
نظر شما