به گزارش ایرنا به نقل از روابطعمومی استانداری تهران «انوشیروان محسنی بندپی» روز یکشنبه اظهار داشت: تاثیر تعطیلی اصناف پس از ساعت ۱۸ نیز باید مورد بررسی قرار گیرد اما در مراکزی که ارباب رجوع دارند، نمیتوان این طرح را اجرا کرد.
به گفته وی روزهای آینده وزارت کشور و بسیج طبق تفاهمنامهای اقدامات مربوط به پیشگیری، شناسایی به هنگام، غربالگری و قرنطینه و اقدامات حمایتی از افراد نیازمند را اجرا میکنند.
«محسنی بندپی» با اشاره به اینکه متأسفانه هنوز در استان تهران میزان پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا از میزان ترخیص بیماران کرونایی از بیمارستانها بیشتر است، تصریح کرد: نظارتها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نیز افزایش مییابد
استاندار تهران همچنین افزود: شناسایی به هنگام افراد مبتلا باید بیشتر شود تا مداخلات اثربخشی بیشتری داشته باشد.
به گزارش ایرنا به نقل از سخنگوی ستاد ملی کرونا مراکز ضروری شغلی شامل مراکز درمانی داروخانهها، مراکز آتشنشانی، امداد و نجات، آمبولانسها، خدمات سرویسهای عمومی آب و برق و تلفن و سوپریها و فروشگاههای زنجیرهای است و بقیه مشاغل به مدت یکماه از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذرماه از ساعت ۱۸ تا صبح فردای آن روز تعطیل میشود.
همچنین محلهمحور کردن مقابله با کرونا و درگیر شدن همه مردم و خانوادهها در این مبارزه به عنوان کانون اصلی مورد توجه قرار میگیرد؛ در این طرح بسیج محلهها با همکاری خانوادهها طرح جامعی را اجرا میکنند.
ایرنا- تهران- استاندار تهران با اشاره به اینکه پیش از این تعطیلی ۲ هفتهای تهران پیشنهاد شده بود، گفت: پس از بررسی ابعاد این تعطیلی، تصمیم گرفته شد که از ۲۰ آبانماه فعالیت گروههای ۲، سه و چهار از ساعت ۱۸ به بعد متوقف شود.
نظر شما