به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شورای روابط آمریکایی –اسلامی، این شورا با صدور بیانیه ای، مقام های بعدی کاخ سفید را به ارتقا سطح حقوق مدنی، اعمال برابری نژادی، اتخاذ سیاست خارجی عادلانه و گنجاندن مسلمانان آمریکا در نقش های متنوع دولتی ترغیب کرد.
«نهاد عواد» مدیر اجرایی ملی این شورا در این بیانیه آورد: شورای روابط آمریکایی – اسلامی به جو بایدن رئیس جمهوری منتخب پیروزی اش و راه اندازی مبارزه انتخاباتی فراگیر با تمرکز بر وحدت ملت ما را تبریک می گوید.
در ادامه این بیانیه آمده است: بایدن رئیس جمهوری منتخب درمورد پایان ممنوعیت اعمال شده بر مسلمانان در اولین روز کاری اش و پرداختن به مساله تبعیض مذهبی و نژادی وعده داده است. ما قصد داریم به دیگر رهبران مسلمان آمریکایی و سازمان ها در تضمین اینکه دولت بایدن به این تعهدات عمل می کند، بپیوندیم. ما همچنین در نظر داریم از دولت مان در هنگام خطا مسئولیت بخواهیم.
عواد گفت که جامعه مسلمانان آمریکایی، یک منبع مهم برای سیاستگذاری ملی و ایالتی هستند و از کنگره و رئیس جمهوری منتخب می خواهند اصلاحات مربوط به حقوق مدنی را به اجرا گذارند.
این شورا همچنین از تیم بایدن خواست به سیاست های مهاجرتی تبعیض آمیز همچون ممنوعیت سفر مسلمانان و آفریقایی تبارها به آمریکا و قانون جلوگیری از سفر تروریست ها مصوب سال ۲۰۱۵میلادی پایان دهد.
در بیانیه مزبور همچنین از دولت بعدی آمریکا خواسته شده است دسترسی برابر مسلمانان آمریکا به کمک های ایالتی و فدرال موجود برای مبتلایان به کووید –۱۹ را تضمین و در تمهیدات استخدامی دولت فدرال برابری اعمال کند.
شورای روابط آمریکایی – اسلامی، بزرگترین سازمان دفاع از آزادی های مدنی مسلمانان است که وظیفه محافظت از حقوق مدنی، ارتقا سطح درک از اسلام، ترویج عدالت و قدرت بخشی به مسلمانان آمریکا را برعهده دارد.
دونالد ترامپ قبل از انتخاب به منصب رئیس جمهوری در سال ۲۰۱۶، در شعارهای انتخاباتی اش همواره مبارزه با تروریسم و داعش و جلوگیری از ورود مسلمانان به خاک آمریکا را در کنار هم قرار می داد. ساخت دیوار مرزی، اخراج مهاجران و جلوگیری از ورود مسلمانان به ایالات متحده، از جمله شعارهای انتخاباتی اش در آن زمان بود.
وی پس از انتخاب شدن خواستار توقف کامل ورود مسلمانان به آمریکا شد. این خواست، اتهام اسلام هراسی و تبعیض نژادی را به ستاد ترامپ وارد کرد.
نتایج یافتههای نظرسنجی سازمان دفاع و آزادیهای مدنی مسلمانان در آمریکا حاکی است که حدود ۶۹ درصد از جمعیت مسلمان این کشور به بایدن رای دادهاند و این جمعیت اکنون انتظار دارند که رئیس جمهوری منتخب به وعده های خود عمل کند.
بایدن قبل از انتخابات وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات، در نخستین روز ریاست جمهوریاش دستور اجرایی ترامپ مبنی بر منع ورود اتباع چند کشور مسلمان به آمریکا را لغو خواهد کرد.
بایدن همچنین تأکید کرده بود که با کنگره برای تصویب قانونی همکاری میکند تا جنایتهای ناشی از نفرت نژادی را کاهش داده و تعصبات نژادی و مذهبی مسؤولان آمریکایی را از میان بردارد.
طبق بررسی موسسه تحقیقاتی «پیو»، حدود ۳.۴۵ میلیون مسلمان در سال ۲۰۱۷ در آمریکا زندگی می کردند و این تعداد حدود ۱.۱ درصد از مجموع جمعیت این کشور را تشکیل می دادند.
براساس نتایج پنجاه و نهمین دور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که شب گذشته اعلام شد، جو بایدن با کسب ۲۹۰ رای الکترال در برابر تنها ۲۱۴ رای دونالد ترامپ، به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد و خانم کامالا هریس نیز به عنوان اولین زن، به عنوان معاون رئیس جمهوری این کشور برگزیده شد.
این نامزد حزب دموکرات در سومین دور نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در انتخاباتی نفسگیر ابتدا با همحزبیهای خود به رقابت برخاست و سرانجام در ماه اوت به عنوان نامزد رسمی این حزب برای رقابت با دونالد ترامپ رئیس جمهوری چهل و پنجم و نامزد حزب جمهوریخواه برگزیده شد.
بایدن شنبه شب در اولین توئیت پس از اعلام پیروزیاش در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت: رئیس جمهوری تمام مردم آمریکا خواهم بود، چه آنهایی که به من رای دادند و چه آنهایی که به من رای ندادند.
نظر شما