کشتی سازی می‌تواند تکیه‌گاهی قوی برای صنایع داخلی باشد

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران(ایزوایکو) با تاکید بر اینکه حلقه تولید در صنعت باید مدنظر صنعت دریایی باشد، گفت: کشتی سازی می‌تواند تکیه‌گاهی قوی برای صنایع داخلی باشد.

حمید رضاییان اصل شامگاه یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس افزود: شهرک صنعتی دریایی در هرمزگان را با محوریت رونق تولید و سرمایه گذاری راه اندازی کردیم.
وی اظهارامیدواری کرد: این نگاه اعتماد محور به صنعت کشتی سازی در دیگر بخش‌های مرتبط نیز شکل بگیرد که باعث جلوگیری از هدر رفت سرمایه و داشته‌های کشور و همچنین تقویت نقاط قوت تولیدکنندگان و صنایع داخلی باشد.
مدیرعامل ایزوایکو اذعان داشت: مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران بزرگترین زیرساخت صنایع دریایی کشور و از بزرگترین مجموعه‌های صنایع دریایی خاورمیانه محسوب می‌شود که به واسطه نوع و شکل فعالیتی که دارد تحت عنوان صنعت مادر است .
رضاییان اصل ادامه داد: کشتی سازی فراساحل ایران تاثیرمستقیم و غیرمستقیم بر دیگر صنایع کشور دارد؛ از این رو در تمامی دنیا نگاهی استراتژیک به این صنعت وجود دارد که باعث شکل گیری حمایت‌های عظیم از این ظرفیت است.
وی ادامه داد: در سال‌های اخیر مجتمع ایزوایکو پیشرفت چشمگیری در بخش تعمیرات شناورهای بزرگ از جمله نفتکش‌ها داشته است که امروز با بومی‌سازی دانش در این بخش می‌تواند رقیبی جدی برای سایر کشورها باشد.
این مسوول کشتی سازی عنوان کرد: ایزوایکو امروز جواب اعتماد کارفرمایان خود را در بخش‌های مختلف به خوبی داده و می‌تواند تکیه‌گاهی قوی و پشتیبانی مطمئن برای صنایع داخلی باشد. 
وی تشریح کرد: ساخت، حمل و نصب سکوهای نفتی و گازی و تعمیر ریگ های حفاری که نقش حیاتی در جهت توسعه میادین گازی و نفتی دارد و طراحی و ساخت شناورهای اقیانوس پیما و تعمیر شناورها در سایزهای مختلف نیز از دستاوردهای بزرگ مجموعه ایزوایکو به شمار می‌آید.
 رضایان اصل در پایان اضافه کرد: تاثیرگذاری ایزوایکو در حوزه‌های نفت و گاز غیرقابل کتمان است و مفتخریم که شاهد ساخت سکوهای نفتی و گازی و تاثیر مثبت و مستقیم این صنعت بر اقتصاد و همچنین افزایش ظرفیت برداشت گاز از میادین مشترک گازی باشیم.

ساز وکار اصولی برای جذب سرمایه گذار در مجتمع کشتی سازی صورت گیرد 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز بااشاره به اینکه با ایجاد هم افزایی با صنایع دیگر، سعی در انتفاع از ظرفیت‌های یکدیگر داشته باشید، خاطرنشان کرد: ساز و کارهایی را در راستای جذب سرمایه گذار و سرمایه گذاری در منطقه و مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران بکار گرفته شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده افزود: با جذب سرمایه گذار در صنعت کشتی سازی، نگاه به داخل تقویت شده و باعث توسعه ی اشتغال و اقتصاد می‌شود.
وی، ایزوایکو را نماد جهاد و اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: هرمزگان از معدود استان‌های بوده که در توسعه علوم و فنون دریایی و صنعت دریا محور نقش بسزایی را با وجود مجتمع در کشور و منطقه ایفا می‌کند.
 شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) در سال ۱۳۵۲ به منظور جذب بخش بزرگی از بازار تعمیرات و ساخت شناور در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس احداث شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha