عبدالحمید حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مصوبه با دستورالعمل شماره ۸۱۳۸۷ در ۱۶ مهر توسط محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهور به وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط برای اجرایی شدن، ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه در این مصوبه به صراحت اعطای مهلت به فعالین این بخش برای پرداخت هزینههای آب، برق و گاز، حق بیمه سهم کارفرمایی و مالیات ذکر شده است، افزود: ادارات کار و رفاه اجتماعی، آبفا، برق، گاز، امور مالیاتی و بانکها در پاسخ به فعالین گردشگری میگویند هیچ دستورالعملی برای شان نیامده است.
حمیدی با اشاره به اینکه مدیرکل میراث فرهنگی کردستان این مصوبه هیات دولت را طی نامهای به دستگاههای مرتبط ارسال کرده اما هیچکدام ترتیب اثری ندادهاند، تاکید کرد: از استاندار کردستان و ستاد مقابله با کرونا در استان میخواهیم این مشکل را پیگیری کنند که وقتی مصوبهای در حمایت از بخش گردشگری به تصویب رسیده چرا اجرا نمیشود.
حمیدی یادآور شد: محدودیتهای جدید و ممانعت از سفر موجب شده سطح اشغال هتلها و اماکن اقامتی استان کردستان به ۲ تا پنج درصد کاهش یابد و این شرایط را از قبل هم برای فعالان این بخش دشوارتر کرده است.
رییس هیات مدیره جامعه هتلداران کردستان اضافه کرد: ادامه کار برای صاحبان مراکز اقامتی مقرون به صرفه نیست و در برخی از شهرهای استان هتلها و مهمانپذیرها بدلیل نبود مسافر و کاهش درامدها، تعطیل شدهاند.
استان کردستان از ۳۲ هتل، ۲ هتل آپارتمان، ۲۴ مهمانپذیر و ۱۹ اقامتگاه بومگردی برخوردار است. این استان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.
نظر شما