به گزارش ایرنا،تولید غذای سالم و بهداشتی یکی از شاخصهای اصلی توسعه استان فارس و کشور محسوب می شود.تهیه مواد غذایی سالم یکی از مهمترین دغدغهها و مسئولیتهای دولتمردان است و در این میان تهیه و تولید غذای سالم و بهداشتی نیاز به برنامهریزی اصولی و اساسی دارد که انجام آزمایشات دامی برای پیشگیری از بیماری ها و خصوصا امراض مشترک بین انسان و دام امری ضروری است.
در این راستا دامپزشکی این استان، تولید خوراک دام را به صورت پیوسته نظارت و ارزیابی میکند.حدود ۷ میلیون راس دام سبک و ۳۳۰ هزار راس دام سنگین در سراسر استان فارس وجود دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان فارس روز سه شنبه در این زمینه گفت: در راستای تشخیص انواع بیماریهای دامی و مشترک و بررسی کیفیت فرآوردههای خام دامی به منظور حفظ سرمایههای دامی و تأمین سلامت عموم شهروندان، از اول سال جاری تاکنون نزدیک به ۲۰هزار مورد آزمایش مختلف تشخیصی توسط کارشناسان آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان صورت گرفته است.
حمیدرضا ناظمی بیان کرد: این آزمایش ها شامل تست های سرمی دام، سرولوژی طیور، آنالیز شیمیایی، کشت میکروبی ، سم شناسی، انگل شناسی، خون شناسی و ارزیابی باقیمانده های دارویی و... میباشد.
وی افزود: این آزمایشگاه با ارائه خدمات تشخیصی کنترل کیفی مواد غذایی، مشمشه، سم شناسی ، آنالیز و تست مولکولی به استانهای کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان، یزد، خوزستان و خراسان رضوی نقش مهمی در حفظ سلامت دام و زنجیره غذایی انسان بر عهده دارد.
مدیرکل دامپزشکی فارس تصریح کرد: آزمایشگاه های تشخیص دامپزشکی نقش بسیار مهمی را در تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام ایفاء می کنند.