۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵
کد خبرنگار: 1795
کد خبر: 84106621
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۶۱ رشته مهارتی در هنرستان های کشور دایر شده است

۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵
کد خبر: 84106621
۳۶۱ رشته مهارتی در هنرستان های کشور دایر شده است

کرج- ایرنا- مدیرکل دفترآموزش‌های فنی وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تحصیل دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای، اعلام کرد: برهمین اساس تاکنون ۳۶۱ رشته مهارتی در هنرستان های کشور دایر شده است.

سید مصطفی آذرکیش روز چهارشنبه درگفت و گو با ایرنا در کرج اظهارداشت: هنرجویان در ۲۰۱ رشته در هنرستان‌های فنی ‌وحرفه‌ای و ۱۶۰ رشته درهنرستان‌های کاردانش آموزش می بینند.

وی خاطرنشان کرد: ۵۰ رشته در شاخه کاردانش به ‌روزرسانی شده و ۱۷ رشته جدید درسال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به این شاخه اضافه شده است.

آذرکیش  بیان داشت: با وجود شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا و تداوم آموزش دانش آموزان در بسترشبکه شاد، امسال ۳۲ هزار هنرجو بیشتر از سال قبل در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ ای و کاردانش کشور ثبت‌نام کردند.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مشاغل موجود دردنیا ریشه در آموزش‌های مهارتی دارد، اضافه کرد: این آموزش‌ها بسترساز رونق تولید درکشور می باشدکه این مهم مورد توجه خانواده ها نیز نسبت به ادامه تحصیل فرزندانشان در هنرستان‌ها مورد توجه بیشتری قرارگرفته است.

آذرکیش تصریح کرد: امسال چهارهزارمیلیارد ریال برای تامین و بروزرسانی تجهیزات ‌هنرستان‌های کشوراختصاص یافته است که تلاش می شود ۱۰۰ درصد آن جذب شود.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی، توسعه فرهنگ کارآفرینی وآموزش‌های فنی و مهارتی ازاولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است،عنوان کرد: برای تحقق این هدف اقدامات متنوعی درحال پیگیری است.

مدیرکل دفترآموزش‌های فنی وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های آموزشی محیط‌های واقعی کار و توسعه کارآفرینی از اهداف آموزش‌های برون‌سپاری است که این مهم با قرار دادن مهارت ‌آموزان درمحیط‌های عملی و واقعی کاربه منظورتربیت نیروی انسانی ماهر و دارای آموزش دنبال می شود.

آذرکیش یادآورشد: آموزش درهنرستان‌ها به ۲ بخش کارگاهی و غیر کارگاهی تقسیم می‌شود که دروس غیرکارگاهی شامل دروس عمومی، شایستگی‌های پایه فنی، شایستگی‌های غیرفنی و دروس مشترک است که به صورت مجازی و از مدرسه تلویزیونی به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود.

وی گفت: ماهیت دروس کارگاهی عملی است، در کشور ما هم همانند سایر کشورهای دنیا این دروس به شیوه حضوری به هنرجویان آموزش داده می‌شود، البته ۱۰ تا ۳۰ درصد دروس کارگاهی نیز شامل بخش دانشی می‌شود که به صورت غیرحضوری می توان آموزش داد.

وی تاکید کرد: درسال جاری بیش از۱۳۰میلیارتومان برای به روزرسانی تجهیزات هنرستان‌ها سرمایه گذاری شده است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha