اللهکرم نصیری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگروه با هدف تقویت ارتباط بخش خصوصی، واحدهای اقتصادی و فعالان بازار و اصناف برای هدایت کمکهای خیرخواهانه افراد برای خرید تجهیزات و امکانات حوزه سلامت ایجاد شده است.
وی ادامه داد: بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی، این دانشگاه با کمبود امکانات و تجهیزات روبرو است و از آنجا که منابع دولتی جوابگوی تامین این تجهیزات نیست نیاز است تا بخش خصوصی و فعالان حوزه بازار در این خصوص همت کنند.
نصیری تصریح کرد: با تشکیل کارگروه استقبال خوبی از سوی واحدهای تولیدی استان برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته و امید است با همت بخش خصوصی بتوان بر مشکلات مالی حوزه سلامت غلبه کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به بخشی از نیازمندیهای حوزه درمان استان، خاطرنشان کرد: دستگاه اکسیژنساز، تجهیزات مورد نیاز بخش مراقبتهای ویژه (ICU)، لباس محافظت شخصی و گان ویژه پرستاران و پزشکان بخشهای عفونی از جمله این نیازمندیها به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت بحرانی و خاکستری شیوع کرونا قرار دارند.
از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۹۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را در این استان از دست دادهاند.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما