خبر فوری: رفع فیلترینگ

استاندار کرمانشاه: نظام از بحران زلزله سرپل‌ذهاب سربلند بیرون آمد

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: زلزله سرپل‌ذهاب یک بحران‌ بسیار بزرگ بود که نظام جمهوری اسلامی کاملا سربلند از آن بیرون آمد و به عنوان یک برگ زرین در تاریخ انقلاب ثبت شد.

هوشنگ بازوند روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و اقتصاد مقاومتی استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ افزود: سه سال از زلزله مهیب و ویرانگر ۲۱ آبان ماه ۹۶ گذشت و خوشبختانه با کمک مردم و حمایت همه جانبه مدیران دلسوز نظام و استان، توانستیم خدمات بسیار بزرگ و ماندگاری را در عرصه های مختلف انجام دهیم.

وی اظهار داشت: در حوزه امداد و نجات و بازسازی خرابی‌ها توانستیم یک رکورد بسیار خوب و بی نظیر را در دنیا به ثبت برسانیم.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در ایام زلزله کانال های معاند با نیت ناامید کردن مردم به شکل گسترده به دروغ پردازی و سیاه نمایی پرداختند که خوشبختانه در این عرصه ناکام ماندند.

مدیر ارشد استان حضور پررنگ شبکه های اجتماعی را یکی از ویژگی های زلزله سرپل ذهاب عنوان کرد و گفت: در زلزله های بم و و رودبار این فضای مجازی و شبکه های اجتماعی وجود نداشت در حالیکه در زلزله آبان ۹۶ همه چیز فورا انعکاس می یافت.

استاندار کرمانشاه افزود: در مجموع عملکرد شبکه های اجتماعی داخلی خوب بود و در شکل گیری یک انسجام ملی برای کمک به آسیب دیدگان نقش مثبتی داشتند.
۴۷۶ میلیارد تومان اعتبار تاکنون به استان تخصیص یافته است

بازوند در ادامه گفت: امسال هزار و ۲۴۵ میلیارد تومان از ۱۹ ردیف اعتباری به استان ابلاغ شده که تاکنون ۴۷۶ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است. میزان پرداختی به استان را ۲۱۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این مبلغ هنوز در خزانه است و از مدیران دستگاه های اجرایی خواست هرچه سریع تر برای پیشبرد پروژه های استانی آن را جذب کنند.

وی با اشاره به گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت در خصوص آزادسازی ۲ پهنه از معادن استان، گفت: فعال سازی معادن راکد مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است و امیدواریم تا پایان آذرماه که قرار است ۲ پهنه معدنی استان آزاد و به بخش خصوصی واگذار شود در راستای بهبود اشتغال استان وضعیت مطلوبتری را کسب کنیم.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: برای فعال سازی و کسب پروانه در بخش معدن در گذشته سرمایه گذاران باید مراحل و بروکراسی اداری طولانی را پشت سر می گذاشتند که این روند در راستای جهش تولید و جذب سرمایه گذاری در این بخش اقتصادی اصلاح شده است. 

بازوند یکی از محورهای اصلی توسعه استان را  بخش خدمات باتوجه به وجود بازارچه های اطراف و فاصله خوب استان های همجوار استان دانست و گفت: باید بتوانیم موانع سر راه توسعه گردشگری را که بیشتر نرم افزاری است نه سخت افزاری بر داریم و در این راه نیازمند انسجام هستیم، زیرا در این حوزه افراد و نهادهای زیادی دخالت و نقش دارند.

حاکمیت در بحران کرونا در کنار مردم است

استاندار کرمانشاه همچنین از مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه خواست از افرادی که در حوزه گردشگری از شیوع بیماری کرونا دچار خسارت شده اند گزارشی تهیه کند و راهکارهایی برای کمک به آنها ارایه دهد.
وی گفت: اصنافی مانند تالارداران انصافا از شیوع بیماری کرونا دچار خسارت فراوان شدند دیگر نباید از آنها انتظار پرداخت به موقع اقساط بانکی، پرداخت قبوض برق، آب و گاز داشته باشیم، دستگاه های خدمت رسان باید شرایط آنها را در نظر بگیرند.

بازوند اضافه کرد: وضعیت استان از نظر شیوع بیماری کرونا مطلوب نیست همه دستگاه های اجرایی در راستای پیشگیری باید به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند که کمک به مردم است، همه باید تا می توانند در راستای پیشگیری از این بیماری به مردم اقناع سازی و اطلاع رسانی کنند و هیچ کاری واجب تر از بحث مبارزه با ویروس کرونا نداریم باید آن را مدیریت کنیم و نگذاریم کادر درمان خسته شوند.

او با اشاره به تلاش های جهادگرانه ۹ ماهه کادر درمانی و شرایط سخت آنها گفت: اگر نکات بهداشتی مبارزه با این بیماری را رعایت نکنیم ظلم به مردم و کادر درمانی است که هر روز جان خودشان به خطر می اندازند و برای سلامت مردم تلاش می کنند.

نباید کار ارباب رجوع به بهانه دورکاری کارمندان معطل بماند 

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از شنبه هفته آینده ساعت کاری ادارات به وضعیت عادی یعنی ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴.۳۰ دقیقه بر می گردد و ادارات با اختیار و اجازه مدیرکل می توانند با ۵۰ درصد ظرفیت کارکنان خود سرکار حاضر شوند.

بازوند افزود: از هیچ اداره و سازمانی پذیرفته نیست کار ارباب رجوع به بهانه مرخصی یا دورکاری کارمندش به روز دیگر موکول کند حتما در همه پست ها باید کارمند برای انجام کار مردم در اداره داشته باشد. 

اخبار مرتبط