به گزارش ایرنا، آیتالله عبدالکریم عابدینی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس بنیاد ملی نخبگان استان قزوین، از نخبگان به عنوان گنجهای باارزش در هر جامعه یاد کرد که باید کشف شوند و تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان بهترین فرصت برای کشف این افراد است.
وی با بیان اینکه پیامبران بزرگترین نخبگان عالم امکان بودهاند، اظهار داشت: هرچند نمیتوان پیامبران را با مردم عادی مقایسه کرد اما باید توجه داشت در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی شاهد تربیت و پرورش نخبگان بزرگ علمی و معرفتی همچون سردار سلیمانیها و سیدحسن نصراللهها در منظومه نخبگان هستیم.
آیتالله عابدینی ادامه داد: پیامبران علاوه بر دارا بودن تمام ویژگیهای نخبگان، از محسنات دیگری نیز برخوردار بوده و عظمت بالایی داشتند و به همین سبب سبک و شیوه اخلاق و زندگی آنان باید سرلوحه کار مردم قرار گیرد.
به گفته امام جمعه قزوین، با توجه به آیات قرآن کریم به این حقیقت بزرگ میرسیم که خداوند رحمان نیز نخبهپرور است و همواره نیز تمام آیات قرآن منابع عظیم علمی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه کشف افراد نخبه در هر منطقه باید تبدیل به فرهنگ شود، افزود: باید بدنه عمومی جامعه را به نحو مطلوبی در جریان کشف و اهمیت نخبه پروری امتداد دهیم چرا که خداوند در قرآن کریم اهل جهاد و شهدا را نخبگان جامعه معرفی میکند.
آیتالله عابدینی با اشاره به اینکه در قرآن کریم به صراحت افرادی که اهل کرامت بوده، در مسیر علم و دانش قدم گذاشته و از گناه و دنیا پرستی فاصله گرفتهاند را به عنوان نخبه یاد کرده، تاکید کرد: در شرایط کنونی باید قرآن کریم را به نیت نخبهیابی تلاوت کرده و در آن تقیه کنیم چراکه در بسیاری از آیات به نخبگان جامعه پرداخته شده و مسیر نخبه پروری را نیز معرفی کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین اضافه کرد: با توجه به فعالیتهای ارزشمند بنیاد ملی نخبگان استان قزوین در دوران مدیریت دکتر افشار شاهد موفقیتهای بزرگی از این بنیاد بودیم و همچنین با توجه به سوابق آقای رجبپور، سرپرست جدید این حوزه، امیدواریم این موفقیتها با قدرت بیشتری تداوم داشته باشد.
مراسم تودیع و معارفه رییس بنیاد ملی نخبگان استان قزوین روز پنجشنبه و با حضور معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور و استاندار قزوین برگزار و ضمن تقدیر از تلاشهای کریم افشار، علی رجبپور به عنوان سرپرست بنیاد ملی نخبگان استان قزوین معرفی شد.
نظر شما