بهره برداری از بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد که در منطقه محروم این شهر واقع شده جدیدترین طرح سلامت محوری است که در دولت تدبیر و امید به همت مسوولان بهداشتی و درمانی خراسان رضوی اجرا شده است.
رییس جمهوری در آیین بهره برداری از بیمارستان شهید هاشمی نژاد که به صورت ویدئو کنفرانس برپا شد از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در توسعه زیربناهای سلامت در خراسان رضوی قدردانی کرد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، عوامل دانشگاه و مدافعان سلامت، کاری جهادی در مقابله با بیماری کرونا انجام داده اند.
هم اینک نزدیک به ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور به بقیه جمعیت این استان خدماترسانی میکنند.
زرین ترین پرونده ایجاد زیرساختهای سلامت در دولت امید
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این مراسم گفت: تردید ندارم به لطف خدا و حمایتهای بی بدلیل رییس جمهوری و همیاری عزیزان در دولت، دولت دوازدهم با زرین ترین اوراق در مساعدت به زیرساختهای سلامت بسته خواهد شد.
دکتر سعید نمکی افزود: در اجرای پویش "ره سلامت" تا هفته سلامت در پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۰ هزار و ۴۰۰ طرح بهداشتی، درمانی و آموزشی افتتاح خواهیم کرد که همه این موارد از درخشان ترین اوراق در کارنامه نظام سلامت کشور خواهد بود.
وی همچنین به اضافه شدن ۱۰ هزار تخت بیمارستانی علاوه بر افتتاح صدها مرکز بهداشتی، خانه بهداشت، مراکز جامع سلامت و مراکز آموزشی اشاره کرد و ادامه داد: اضافه شدن این تعداد تخت در دولت تدبیر و امید به بیمارستانهای مشهد مقدس، زرند کرمان و قم، قبل و بعد از انقلاب رکوردی تاریخی خواهد بود.
ساخت ۶ بیمارستان بزرگ در خراسان رضوی
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم از ساخت ۶ بیمارستان بزرگ دیگر در شهرستانهای مشهد، باخرز،خلیل آباد و فریمان در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: از این تعداد سه بیمارستان با مجموع هزار و ۲۰۰ تخت در کلانشهر مشهد راه اندازی شده است.
دکتر محمد حسین بحرینی افزود: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی شهید هاشمی نژاد مشهد با هدف افزایش خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی ساخته شده است و هدیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مردم شهید پرور شمال شهر مشهد مقدس است.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد این بیمارستان در محوطه بیمارستان قدیمی شهید هاشمینژاد و در یکی از مناطق محروم و کم برخوردار حاشیه شهر در زمینی با بیش از ۳۲ هزار مترمربع مساحت در هشت طبقه و با ۱۴ اتاق عمل و پنج بخش مراقبتهای ویژه ساخته شده است.
وی ادامه داد: برای ساخت این بیمارستان که مجهز به بخشهای مختلف درمانی است از الگوی معماری ایرانی اسلامی استفاده شده و سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه در بخش عمرانی و تجهیزات هزینه شده است.
۴۰۰ تخت بیمارستانی مورد نیاز مناطق محروم مشهد به ثمر رسید
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی نیز که امروز در آیین افتتاح بیمارستان هاشمی نژاد مشهد حضور داشت گفت: مناطق حاشیهای و کم برخوردار کلانشهر مشهد نیازمند دو هزار تخت بیمارستانی بود که ۴۰۰ تخت امروز در قالب افتتاح این بیمارستان به بهرهبرداری رسید و هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی دیگر در مناطق محروم مشهد نیاز است.
دکتر امیرحسین قاضی زاده افزود: این تخت های بیمارستانی باید در قالب سه بیمارستان در نقاط مختلف شهر مشهد به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: ساخت بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد که منطقه کم برخوردار طلاب و طبرسی شمالی را زیر پوشش دارد، نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدماترسانی به بیماران ساکن در آن منطقه خواهد داشت.
بهره برداری از ۲۸۲ طرح آموزشی در خراسان رضوی
همزمان با آیین افتتاح بیمارستان هاشمی نژاد مشهد، حسن روحانی رییس جمهوری ۲۸۲ پروژه آموزشی نیز در خراسان رضوی به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رساند.
جاسم حسینپور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی روز پنجشنبه در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: با بهرهبرداری از این پروژه ها هزار و ۱۹۹ کلاس درس با زیربنای ۱۳۸ هزار و ۸۲ متر مربع به ظرفیت این استان افزوده شد.
استان خراسان رضوی دارای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی و بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشآموز است.
نظر شما