به گزارش روز شنبه ایرنا از انجمن مراقبت های ویژه ایران، پوریا شجاعی متخصص مراقبت های ویژه در این خصوص توضیح داد: با توجه به وضعیت بحرانی کرونا و اینکه برخی از افراد و مبتلایان به این بیماری تصور می کنند، استفاده از آسپرین برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است اما مصرف خودسرانه آسپرین می تواند خطرناک باشد.
وی با اشاره به اینکه قرص آسپرین نیز در بیماران باید با احتیاط مصرف شود، گفت: مصرف خودسرانه آسپرین می تواند خطرناک باشد و حتما این دارو نیز باید با تجویز پزشک استفاده شود و استفاده از این دارو در افراد سالمند چنانچه با صلاحدید و تجویز پزشک باشد، باید در دوران اپیدمی کرونا هم استمرار داشته باشد.
شجاعی با اشاره به اینکه ویتامین C مورد نیاز بدن را می توان از طریق مواد غذایی تامین کرد، ادامه داد: برای پیشگیری و درمان کرونا، بهتر است از منابع طبیعی و غذاهایی که منبع غنی ویتامین C هستند، استفاده شود. همچنین افرادی که تغذیه مناسبی دارند نیازی به مصرف مکمل های دارویی این ویتامین ندارند.
وی به مبتلایان به کرونا توصیه کرد: در دوران بیماری بهتر است از قرص های جوشان ۵۰۰ استفاده شود و افرادی که دارای کمبود ویتامین C در بدن هستند هم می توانند از مکمل ها استفاده کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره موضوع ورود داروی درمان معده به پروتکل درمانی برای کرونا ویروس، گفت: مطالعاتی هم در ایران و هم در دنیا در زمینه درمان سرپایی بیماران با دیگر داروها همانند فاموتیدین و ملاتونین انجام شده است بنابراین استفاده از این دارو در زمان ابتلا به بیماری هیچ منعی ندارد.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر است.
استان های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و استان های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد هستند.
نظر شما