به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مسوول هماهنگی واحد فراهمآوری بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب گفت: هم اکنون بیشتر پیوندهایی که در دنیا انجام می شود مانند کبد، کلیه، قلب، پانکراس، ریه، پوست و قرنیه در این دانشگاه انجام میشود.
دکتر ابراهیم خالقی افزود: میزان بقای گیرندگان عضو پیوندی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حد آمار جهانی است.
وی اضافه کرد: در هزارمین عمل اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعضای بدن یک مرد ۵۵ ساله مرگ مغزی ساکن مشهد به چهار بیمار نیازمند عضو ، حیاتی دوباره بخشید.
مسوول هماهنگی واحد فراهمآوری بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی هم به یک زن ۳۵ ساله ساکن مشهد پیوند شد و دو قرنیه و بخشی از پوست وی نیز برای پیوند به بانک چشم و بخش سوختگی بیمارستان امام رضا مشهد ارسال شد.
خالقی افزود: در شرایط کنونی بیشتر کشورهای دنیا همزمان با شیوع کرونا پیوندهای عضو از بیماران مرگ مغزی خود را قطع کرده اند که در ایران با انجام آزمایشهای ویژه این عملها ادامه یافت، البته به دلیل شیوع این بیماری تعداد عمل های پیوند عضو کاهش یافته است.
وی ادامه داد: اگر بیماری کرونا شیوع پیدا نمی کرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور قطع در اردیبهشت و یا خرداد ماه امسال به هزارمین عمل اهدای عضو دست پیدا می کرد.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علومپزشکی مشهد که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.
مشهد- ایرنا- هزارمین عمل پیوند مرکز پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال شرق کشور را زیر پوشش خود دارد انجام شد.
اخبار مرتبط
-
پیوند اعضا تاكنون موجب نجات جان هزار و 904 بیمار در مشهد شده است
مشهد - ایرنا - مسول واحد فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: از زمان راه اندازی…
-
کرونا عمل جراحی پیوند اعضا در مشهد را متوقف کرده است
مشهد- ایرنا- مسوول فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گرچه مجوز جراحی پیوند…
-
فرهنگ اهدای عضو در شهر مهربانیها
مشهد- ایرنا- با وجود پیشرفتهای حاصله در زمینه نهادینه سازی فرهنگ اهدای عضو در کشور، همچنان…
نظر شما