علیرضا مالکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از مجموع ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی موجود در استان، تاکنون یکهزار و ۵۴۰ کیلومتر برابر ۶۵ درصد آسفالت شده است.
وی افزود: با بهسازی و روکش آسفالت ۴۷ کیلومتر از محورهای دره مولا، حسینآباد به نازی، تیک به هوشوت، تبرک تلخهدان و مازهسوخته در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ، مجموع آسفالت راههای روستایی چهارمحال و بختیاری به یکهزار و ۵۸۷ کیلومتر افزایش مییابد.
مالکی تصریح کرد: برای بهسازی و روکش آسفالت ۴۷ کیلومتر از محورهای ارتباطی روستایی بخش بازفت شهرستان کوهرنگ در سالجاری ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و استانی در سالجاری اختصاص پیدا کرد.
وی یادآور شد: در سالجاری ۲۰ میلیارد ریال بهسازی و تکمیل ابنیه جاده درهرزگه دهستان موگویی به سمت شهرستان کوهرنگ بهطول ۱۰ کیلومتر اختصاص داده شد.
رییس راههای روستایی ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تکمیل ابنیه، بهسازی و روکش آسفالت محور ارتباطی روستایی شلیل به گزلک در شهرستان اردل بهطول چهار کیلومتر با اختصاص ۲۰ میلیارد ریال در حال انجام است.
وی گفت: در سالجاری برای زیرسازی و روکش آسفالت جاده روستایی ارجنک به مرغملک در شهرستان شهرکرد بهطول دو کیلومتر ۱۳ میلیارد ریال اختصاص یافت.
مالکی تاکید کرد: برای روکش آسفالت یکهزار و ۴۰۰ متر از محور ارتباطی روستایی خلیلآباد خاکی بخش لاران در شهرستان شهرکرد پنج میلیارد ریال هزینه شد.
وی هزینه مورد نیاز برای زیرسازی، ترانشهبُری و روکش آسفالت جاده بن به قوچان حدفاصل شهرستانهای بن سامان بهطول ۲ کیلومتر را ۴۰ میلیارد ریال دانست و افزود: برای اجرای این طرح در سالجاری تنها ۱۰ میلیارد ریال اختصاص پیدا کرد.
رییس راههای روستایی ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تصریح کرد: تکمیل محورهای ارتباطی چارطاق شهرستان لردگان بهطول ۲ کیلومتر ۴۰ میلیارد ریال نیاز دارد که از این مبلغ، امسال فقط پنج میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: برای زیرسازی و روکش آسفالت محور ارتباطی شهسوار به امامزاده رحمان در شهرستان لردگان به طول ۲ کیلومتر ۱۰ میلیارد ریال در سالجاری هزینه شد.
مالکی اظهار داشت: روکش آسفالت۲ کلومتر از جاده درهبید نامداری شهرستان لردگان در سالجاری با اختصاص و هزینه ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار انجام شده است.
وی گفت: در سالجاری برای روکش آسفالت جاده بن به باباپیراحمد بهطول یک کیلومتر چهار میلیارد ریال اختصاص داده شد.
مالکی تاکید کرد: در سالجاری باید تمامی اعتبارات مرتبط با جادههای روستایی در سطح کشور از منابع استانی تامین و هزینه شود اما با پیگیریهای صورت گرفته مسوولان چهارمحال و بختیاری، بخشی از این اعتبارات از منابع و ردیفهای ملی ابلاغ و جذب شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سه هزار و ۳۷۲ کیلومتر راه دارد که از این مقدار ۲۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و دو هزار ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی است.
از مجموع دو هزار ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی در چهارمحال و بختیاری تنها یکهزار و ۸۴۰ کیلومتر آسفالته است.
نظر شما