به گزارش ایرنا از خبرگزاری «شینهوا»، «لیو لیه هونگ» معاون وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین روز دوشنبه اعلام کرد: تعداد تجهیزات پایانه ای متصل به شبکه اینترنت نسل ۵ در چین به بیش از ۱۸۰ میلیون رسیده است و علاوه براین، زیرساخت های توسعه یافته، مسیر به کارگیری هر چه بیشتر اپلیکیشن و برنامه های مبتنی بر شبکه نسل ۵ را تسهیل می کنند.
او گفت: شبکه نسل ۵ نقشی مهم به خصوص در زمینه تثبیت سرمایه گذاری، ارتقاء مصرف و پرورش نیروهای محرکه جدید در مسیر رشد و توسعه اقتصادی ایفا می کند.
این مقام چینی با بیان اینکه پیشرفت شبکه نسل ۵ چین با نتایج خوبی همراه بوده است اظهار کرد: محموله های مربوط به تلفن های همراه با قابلیت شبکه نسل ۵ در طول ۱۰ ماه اول سال جاری میلادی در چین به ۱۲۴ میلیون عدد رسید این در حالی است که قرار است مجموعا ۱۸۳ مدل جدید نیز به بازار بیاید.
چین از سال گذشته که استفاده تجاری از اینترنت نسل «۵» (۵G) و ساخت شبکه فعلی اینترنت نسل ۵ را آغاز کرد تاکنون پیشرفت زیادی در این حوزه داشته است و می توان گفت سرامد جهان محسوب می شود.
۵G یا اینترنت نسل پنجم، جدیدترین فناوری همراه است که نسبت به نسل های قبلی و قدیمی خود، نقش موثرتر و مهم تری را در زندگی ما خواهد گذاشت اینترنت نسل پنج نه تنها انسان ها را به یکدیگر متصل می کند، بلکه ماشین ها و اشیاء را نیز به یکدیگر متصل کرده و آنها را کنترل می کند این سطح از کارایی و فناوری، باعث افزایش تجربیات کاربر می شود که می توانند سطح جدیدی از فناوری را به خوبی درک کنند.
در اینترنت نسل پنجم، تمام فاکتورها نسبت به نسل های گذشته دارای تفاوت بسیار زیادی هستند و از مهم ترین آنها نیز می توان به سرعت و پهنای اینترنت اشاره کرد که در آن چیزی به اسم سرعت لود پائین و کم هیچ معنایی نخواهد داشت و شما می توانید به سادگی تمام و در چند ثانیه فایل های حجیم را دانلود و استفاده نمائید.
از اهداف نسل پنجم، افزایش سرعت انتقال داده تا ۲۰ گیگابیت بر ثانیه (یک گیگابیت بر ثانیه برای هر کاربر)، افزایش ظرفیت سرویسدهی به کاربران شبکه، کاهش تأخیر شبکه و بهینگی بیشتر مصرف توان در تجهیزات شبکه و کاربر مانند گوشی موبایل و نیز پشتیبانی از سرعت بیشتر کاربران در حال حرکت مانند کاربر سوار بر اتومبیل در اتوبان یا قطارهای سریعالسیر تعریف شده است.
در این نسل باید حداقل یک میلیون کاربرِ ارتباطات پهنباند سیار در هر کیلومتر مربع بتوانند به شبکه متصل شوند و هر کاربر باید بتواند در شلوغترین حالت، حداقل سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را تجربه کند که این در استاندارد نسل چهارم قید نشده بود کاهش مصرف انٰرژی هم معیاری است که در این نسل به آن توجه شدهاست و دستگاههای فرستنده و گیرنده اپراتورها باید در ساعت کم مصرف به حالت صرفهجویی انرژی وارد شده و به سرعت فعال شوند که این معیار هم در نسل چهارم قید نشده بودهاست.
در چین به عنوان یکی از کشورهای پیشرو، اینترنت نسل پنجم نقش مهمی در مهار و کنترل اپیدمی ویروس کرونا و از سرگیری تولیدات ایفا کرده است بسیاری از گروه ها ساخت شبکه اینترنتی نسل ۵ را یک شروع مهم در بهینه سازی ساختار سرمایه گذاری ها و تثبیت رشد اقتصادی می دانند.
نظر شما