هادی ایزدی روز سهشنبه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۲۵ واحد صنفی در مرحله نخست اعمال محدودیتهای کرونایی در فروردین و اردیبهشت ماه امسال و ۱۴ واحد هم در مرحله دوم از ۱۴ آبان ماه جاری تاکنون به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و محدودیتها مهر و موم شدند.
وی ادامه داد: بر اساس ابلاغ ستاد مبارزه با کرونا در استان خراسان رضوی در شهرستان گناباد مانند تعدادی دیگر از شهرستان این استان که در وضعیت قرمز و بحرانی از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند، محدودیتهای کرونایی در فعالیت گروههای شغلی از ۱۴ آبان ماه به مدت ۱۰ روز اجرا شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: محدودیت فعالیت گروههای شغلی سه و چهار از ۱۱ آبان در گناباد آغاز شده بود و محدودیت فعالیت گروه شغلی دو نیز از ۱۴ لغایت ۲۳ آبان ماه جاری ادامه یافت.
وی افزود: محدودیتهای مشاغل گروه دو ، سه و چهار از ۲۴ آبان ماه در گناباد تمدید شد و بر این اساس این گروههای شغلی تا ساعت ۱۸ هر روز مجاز به فعالیت هستند.
ایزدی ادامه داد: مراکز ضروری ردههای شغلی شماره یک شامل مراکز درمانی، داروخانهها، مراکز امداد و نجات، آتش نشانی، آمبولانسها و سرویسهای ارائه دهنده خدمات عمومی به مردم مانند آب و برق و تلفن و مراکز ارائه دهنده مواد غذایی مانند سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای میتوانند فعالیت داشته باشند و بقیه مشاغل از ساعت ۱۸ تا روز بعد تعلیل هستند.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما