راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه در شهرستان زیرکوه ضروری است

بیرجند - ایرنا - فرماندار زیرکوه گفت: راه‌اندازی بخش آی سی یو در این شرایط کرونایی نیاز ضروری شهرستان مرزی زیرکوه است.

محمدحسین عربشاهی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ما مجبوریم در این شرایط حساس و بحرانی، بیماران حاد کرونایی شهرستان را به بیرجند (مرکز استان) یا شهرستان قاینات منتقل کنیم که علاوه بر مشکلات دوری مسیر، هزینه درمان را افزایش می‌دهد و گاهی باعث بلاتکلیفی بیماران در بیمارستان‌های بیرجند و قاین می‌شود.

وی بیان کرد: هرچند راه‌اندازی بخش آی سی یو در بیمارستان کوثر نیازمند اعتبار ویژه و نیاز به حضور متخصصین مربوطه دارد اما در این شرایط مهمترین خواسته مردم است.

فرماندار زیرکوه گفت: در این زیرکوه هم مانند سایر شهرستان‌ها با شیوع ویروس کرونا مواجه هستیم و روزانه بیش از ۴۰ تست کرونا در شهرستان گرفته می‌شود.

وی افزود: بیماران سرپایی با نظارت کارکنان شبکه بهداشت و خانه‌های بهداشت توصیه به قرنطینه خانگی می‌شوند و بیماران بدحال به بیمارستان‌های قاین و بیرجند برای بستری در بخش آی سی یو منتقل می‌شوند.

عربشاهی اظهار داشت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی کوثر در زمان زلزله سال ۱۳۷۶ راه‌اندازی شد و متعلق به تامین اجتماعی است که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است.

وی گفت: در حال حاضر این بیمارستان با بخش‌های دیالیز، داخلی، اطفال و اورژانس به مردم خدمات ارائه می‌کند.

براساس آخرین وضعیت مخاطره شیوع کرونا در خراسان جنوبی و رنگ‌بندی شهرستان‌های استان که ۲۵ آبان ماه منتشر شد، هفت شهرستان در وضعیت مشکی (بحرانی) و چهار شهرستان هم در وضعیت (قرمز) خیلی پرخطر هستند.

بر این اساس شهرستان‌های بیرجند، فردوس، قاینات، نهبندان، طبس،سرایان و بشرویه در وضعیت مشکی و شهرستان‌های سربیشه، درمیان، زیرکوه و خوسف در وضعیت قرمز قرار دارند.

هیچ شهری در خراسان جنوبی اکنون در وضعیت نارنجی (پرخطر)، زرد (خطر متوسط) و سفید (خطر کم) نیست.

پس از گذر خیز بیماری در تیر ماه امسال، از ابتدای مهر ماه نمودار موارد ابتلا و بستری به کرونا در این استان روند صعودی گرفته و این روند افزایشی در حال امتداد است.

حاجی آباد مرکز شهرستان زیرکوه در فاصله ۱۶۰ کیلومتری بیرجند قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha