مظفر علیشائی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان ۱۰۰ میلیارد ریال مربوط به بخش دولتی و ۴۰۰ میلیارد ریال مربوط به بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه باشگاه ها نخستین مجموعه هایی عمومی بودند که تعطیل شدند، افزود: در این مدت با تدبیر دولت اقداماتی برای بخشش اجاره بهای مکان های ورزشی صورت گرفت و بین ۶۰ تا ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات در اختیار باشگاه های ورزشی و مربیان قرار گرفت.
مدیرکل ورزش و جوانان ایلام یادآور شد: ۴۳۲ باشگاه خصوص و دولتی در استان وجود دارد که در زمان شیوع کرونا آسیب دیده اند و با توجه به وضعیت استان فعالیت آنها تعطیل شده است.
علی شائی تاکید کرد: تسهیلات جبران خسارت کرونا به افرادی که فاقد مدرک مربیگری رسمی یا مجوز رسمی تاسیس مکان های ورزشی هستند، تعلق نمیگیرد.
وی اضافه کرد: تاکنون ۴۱۰ نفر برای دریافت تسهیلات کرونا به بانک های عامل معرفی که از این تعداد ۲۰۰ نفر موفق به دریافت ۲۶ میلیارد ریال شده اند.
مدیر کل ورزش و جوانان ایلام در خصوص باشگاه های متخلف در شرایط کرونا نیز گفت: ۲۰ باشگاه ورزشی متخلف در این استان به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل ستاد پیشگیری از شیوع کرونا پلمپ شدند.
علی شائی اظهار داشت: بازرسی از اماکن و باشگاههای ورزشی استان تداوم خواهد داشت و در صورت عدم توجه به تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا با متخلفان برخورد قانونی می شود.
وی ادامه داد: در راستای توسعه ورزش در مناطق روستایی و کم برخوردار استان، تاکنون ۳۷ خانه ورزش روستایی تجهیز شده که تلاش می شود این تعداد تا پایان سالجاری به ۱۰۰ خانه افزایش یابد.
۳۱ هزار و ۵٠٠ ورزشکار سازمان یافته تا پایان سال گذشته در سطح استان فعالیت داشتند که امسال این میزان با شیوع کرونا به حدود یک پنجم کاهش یافته است.
نظر شما