برخی از نمایندگان به وزیران کشاورزی و صمت تذکر دادند

تهران- ایرنا- برخی از نمایندگان مجلس در تذکرات شفاهی خود به وزیران جهاد کشاوزی، صنعت، معدن و تجارت، نیرو و کشور خواستار برطرف شدن مشکلات مردم در حوزه‌های انتخابیه خود شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «وحید جلال زاده» نماینده ارومیه روز چهارشنبه در تذکر شفاهی خود به وزیر جهاد کشاورزی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر جهاد کشاورزی هیچ توجهی به ظرفیت ۱۸ هزار میلیاردی این حوزه در آذربایجان غربی ندارد و کشاورزان ارومیه با مشکلاتی مانند افزایش قیمت نهاده، سم و کود روبرو هستند.

وی با بیان اینکه سیب‌های باغداران درسردخانه دپو شده است، افزود: این مقدار شامل ۸۰۰ هزار تن معادل ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سیب دپو شده در سردخانه استان است.

استان گلستان با کمبود بذرگندم مواجه است

«رحمت الله نوروزی» نماینده مردم علی آباد در تذکری شفاهی خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت افزود: به رغم اینکه بهترین گندم در استان گلستان تولید می‌شود ولی کشاورزان منطقه با کمبود بذر گندم مواجه هستند و امید میرود وزارتخانه‌های مربوط جلوی خسران به این بخش را بگیرند.

وی در تذکری به وزرای کشور و  نیرو گفت: تعیین مرز سیاسی بین استان گلستان و سمنان و همچنین اجرای طرح فاضلاب علی آباد بعد از گذشت هفت سال هنوز به سرانجامی نرسیده است.

نماینده مردم علی آباد در  تذکری به رئیس بنیاد شهید خواستار انجام اقدامات لازم برای شهدای کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و مردم فوت شده در تشییع جنازه شهید حاج قاسم سلیمانی شد.

جان ۲۵۰ هزار نفر ار مردم استان گلستان در خطر پسماند است

«غلامعلی کوهساری» نماینده مردم رامیان نیز در اخطاری مستند به اصل ۵٠ قانون اساسی گفت: سایت پسماند زباله آزادشهر ۱۵ سال قبل در دو کیلومتری شهر آزادشهر ایجاد شد و امروز ظرفیت سایت مذکور تکمیل شده تا به رغم تذکرهای فراوان به اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان، جان حدود ۲۵۰ هزار نفر از مردم اطراف سایت مذکور با خطر مواجه شود.

وی از سازمان محیط زیست و فعالان محیط زیست خواست به این موضوع ورود کرده و دستگاه‌های نظارتی هم موضوع را پیگیری کنند.

مصوبات دولت در شرایط اضطراری باید به تصویب مجلس برسد

«الیاس نادران» نماینده مردم تهران نیز در تذکری شفاهی خود با استناد به اصل ۷۹ و ۵۷ قانون اساسی گفت: بر خلاف خبرهای گفته شده در رسانه‌ها مبنی بر تعطیلی مجلس به دلیل تعطیلی دو هفته‌ای کشور، اصل ۵۷ قانون اساسی به استقلال قوا از یکدیگر تاکید می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس با استناد به اصل ۷۹ قانون اساسی گفت: طبق این اصل همه مصوبات دولت در شرایط اضطراری، حتما باید به تصویب مجلس برسد. به عبارتی هر تصمیمی که توسط ستاد ملی کرونا یا هر نهاد دولتی دیگر گرفته می‌شود باید مجلس تایید کند.

نماینده مردم تهران با تاکید بر اینکه حتی اگر مجلس به صورت مجازی برگزار شود، نظارت بر امور اجرایی دولت  ادامه دارد، یادآور شد: اگر دولت بودجه ۱۴۰۰ را در تاریخ مقرر خود تقدیم نکند، تخلف کرده و مجلس از موضع قدرت برخورد خواهد کرد.

«امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نایب رییس مجلس در پاسخ به تذکر نادران، گفت: مجلس فعال خواهد بود و جلسه خواهد داشت اما اینکه شکل برگزاری آن چگونه است به مردم اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: طبق صحبت آقای نادران باید مصوبات این ستاد به تصویب مجلس هم برسد و نماینده‌ای از مجلس در ستادملی مبارزه با کرونا حضور داشته باشد.

وضعیت قراردادهای کارکنان بهداشت تعیین تکلیف شود

«رضا آریان پور» نماینده مینودشت نیز در تذکر شفاهی خود در خواست کرد هر چه سریعتر موضوع برقراری فوق العاده ویژه کارکنان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تبدیل وضعیت پرسنل شرکتی و قراردادی ۸۹ که در شرایط کرونا بسیار تلاش کرده و زحمت کشیدند، تعیین تکلیف شود.

وزارت آموزش و پرورش همسان سازی رتبه‌بندی معلمان را اجرایی کند

«علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری نیز در تذکز شفاهی خود به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم بهبود وضعیت راه‌های روستایی و شهری ساری تاکید کرد و از وزیر بهداشت خواست که نظارت کافی برعملکرد ستادهای استانی مبارزه با کرونا داشته باشد.

وی در تذکری به وزیر کشور خواستار نظارت جدی برعملکرد شهرداری‌های کل کشور شد و اظهارداشت: رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه نسبت به عدم تامین منابع مالی و بیمه‌های حمایتی از جمله کارگاه‌های زیر پنج نفراهتمام ویژه داشته باشد.

بابایی خواستار اجرایی شدن مصوبه مجلس در مناطق آزاد تجاری مازندران شد و از عدم گازرسانی کامل در مناطق سردسیر انتقاد کرد.

وی همچنین بر لزوم توجه و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی تاکید کرد و از وزیر آموزش و پرورش خواست که قانون همسان سازی رتبه بندی معلمان را اجرا کند.

بودجه شهرهای دماوند و فیروزکوه در تهران هزینه شده است

«سید احمد رسولی نژاد» نماینده مردم دماوند و فیروزکوه نیز در تذکر شفاهی خود به وزیرراه و شهرسازی، نیرو و بهداشت گفت: تسریع در احداث کمربندی گیلاوند، رفع کمبود آب آشامیدنی در رودهن، آبسرد و گیلاوند، احداث بیمارستان در رودهن و افزایش تخت های بیمارستانی، تجهیزات و نیروی انسانی این بخش در دماوند و فیروزکوه از تذکرات بنده حدود ۲ ماه پیش به وزرای مربوطه بود که نه تنها محقق نشد بلکه اعتبارات این بخش در تهران هزینه شده است.   

وی افزود: طبق سندی که در اختیار دارم، یک تفاهم نامه بین استانداری تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شد و قرار بود مبلغ ۴ میلیارد و ۳۶۶ میلیون تومان در اختیار بیمارستان امام خمینی فیروزکوه قرار گیرد. اما متاسفانه فقط ۲۰۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته و مابقی در تهران هزینه شده است.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس از رییس جمهور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخواست ورود به این موضوع را داشت و خاطرنشان کرد: چرا تمام اختیارات در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به یک نفر سپرده شده است که به نظر می‌رسد با شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه دشمنی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha