منوچهر فخری روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح متمرکز طرح های فرودگاهی در شاهرود به خبرنگار ایرنا گفت : همه هواپیماها از جمله هواپیماهای ترابری و مسافربری پهن پیکر میتوانند از فرودگاه بینالمللی شهدای شاهرود استفاده کنند.
وی با تقدیر از تلاشها ی کمیته مردمی این فرودگاه تاکید کرد: باید از امکانات و ظرفیتهای حال حاضر این فرودگاه بین المللی که در گذشته پروازهایی به نجف اشرف و کربلای معلی داشت ، به خوبی بهره برد.
فخری افزود: پروازهایی برای تهران و مشهد،از این فرودگاه بین المللی انجام می شد و تلاش می کنیم از این ظرفیت جدید به بهترین نحو استفاده نماییم.
همزمان با افتتاح ۱۰ طرح فرودگاهی کشور، ۲ طرح توسعه فرودگاه بین المللی شاهرود با دستور رییس جمهوری و به صورت متمرکز به بهرهبرداری رسید .
۲ طرح فرودگاه شاهرود شامل افزایش طول باند و توسعه ساختمان ترمینال بود که برای اجرای آنها یکهزار و ۱۸۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
باند فرودگاه شاهرود به میزان ۲۶۰ متر و عرض۶۰ به مساحت ۱۵هزارو ۶۰۰ مترمربع افزایش یافت.
همچنین توسعه و بهسازی ترمینال به مساحت سه هزار متر مربع انجام شده که افزایش سرانه پذیرش مسافر را تا ۴۰۰ هزارتن افزایش میدهد .
در آیین افتتاح طرح های فرودگاه شاهرود استاندار سمنان و امام جمعه شاهرود سخنانی بیان کردند
فرودگاه شاهرود حدود ۲۸ سال پیش در زمینی به مساحت ۷۲۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شرق شهرستان شاهرود در مجاورت جاده شاهرود به مشهد ساخته شد.
سال ۱۳۶۷ برای توسعه فرودگاه، ساخت ساختمان های پایانه مسافری ، تطویل و توسعه باند پرواز و اپرون آغاز شد.
اواخر سال ۱۳۸۰ با فرود اولین هواپیمای مسافری ،بهره برداری از فرودگاه آغاز شد.
این فرودگاه پس از مدتی وقفه در آذر ماه سال ۱۳۸۶ باردیگر فعالیت خود را آغاز کرده است.
فرودگاه ۷۲۰ هکتاری شاهرود یکی از معدود فرودگاه های مردمی کشور است که تعدادشان به اندازه انگشت های یک دست هم نمی رسد. کمک های اهالی این شهر در قالب« کمیته مردمی حمایت از فرودگاه شاهرود»، سال هاست به شکل های گوناگون از تلاش برای تداوم پروازها تا اجرای طرح های عمرانی و کمک به توسعه فرودگاه، انجام می شود.
نظر شما