۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸
کد خبرنگار: 3081
کد خبر: 84117552
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فرانسوی‌ها بی‌اعتماد به واکسن‌ کرونا

۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸
کد خبر: 84117552
فرانسوی‌ها بی‌اعتماد به واکسن‌ کرونا

تهران - ایرنا - فرانسه در حالی رتبه اول قاره اروپا به لحاظ بیشترین میزان مبتلایان به کووید ۱۹ را داراست، نظرسنجی ها نشان می دهد که بیش از نیمی از فرانسوی ها به دلیل بی اعتمادی به واکسن های اولیه کرونا و نگرانی از عوارض جانبی احتمالی آن، تمایلی به تزریق واکسن کرونا ندارند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، نتایج امیدوارکننده آزمایش های نوید آن را می دهد که به زودی واکسن کووید ۱۹ آماده و روانه بازار می شود؛ اما سوالی که مطرح می شود این است اگر بسیاری از مردم از زدن واکسن امتناع ورزند چه پیش خواهد آمد؟

واکسن کرونا، اگرچه به نظر می رسد کوتاه ترین و ایمن ترین مسیر برای پایان دادن به شیوع ویروس کروناست ولی فرانسه از جمله کشورهایی است که به زودی به این قافله نمی پیوندد.

نشریه فرانسوی لوپوئن در این زمینه نوشت: با اعلام خبر خوش طی شدن مراحل نهایی واکسن کووید ۱۹، دیری نپایید که این واکسن در اختیار عموم مردم قرار گیرد؛ اما نظرسنجی ها نشان می دهد که بیش از نیمی از فرانسوی ها تمایلی به تزریق واکسن کووید ۱۹ ندارند؛ آماری که حکایت از کمترین میزان پذیرش این واکسن در سراسر جهان دارد.

شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ نیز گزارش داد: فرانسوی ها بیشترین میزان تردید را نسبت به تزریق واکسن کرونا دارند.

فرانسه که براساس آخرین آمار وب سایت ورد میترز (worldometers)، با بیش از دو میلیون مبتلا به ویروس کرونا و بیش از ۴۸ هزار جان باخته ناشی از آن، رتبه اول در قاره اروپا و رتبه چهارم در جهان به خود اختصاص داده است.

براساس نتایج تحقیقات انجام شده از سوی موسسه افکارسنجی «ایپوس/Ipos» تنها ۵۴ درصد از مردم فرانسه می گویند اگر واکسن کووید ۱۹ وجود داشته باشد، حاضر به تزریق این واکسن هستند؛ درواقع کمترین میزان در بین کشورهای مورد مطالعه است.

این در حالی است که روزنامه فرانسوی لوپریزین هشدار داد: برای پایان دادن به بیماری همه گیر کووید ۱۹، از هر ۱۰ فرانسوی ۶ نفر باید به ویروس کرونا ایمنی داشته باشند.

این نشریه فرانسوی به نقل از یک مقام بلندپایه وزارت بهداشت نوشت: همه دستگاه ها باید برای پذیرش واکسن کووید ۱۹ بسیج شوند؛ این امر مستلزم راه اندازی یک کارزار گسترده جهت آگاه سازی عموم مردم است.

فرانس ۲۴ به نقل از «آنتوان بریستیل» استاد علوم اجتماعی که نگرش ها نسبت به واکسن را در فرانسه مطالعه می کند؛ در این رابطه افزود: به طور کلی فرانسوی ها کمتر از دیگر افراد در جهان حاضر به زدن واکسن و حتی واکسن کووید ۱۹ هستند.

این رسانه فرانسوی خاطرنشان کرد: از دلایل مهم امتناع از واکسیناسیون در فرانسه می توان به بی اعتمادی شدید به نهادهای سیاسی و علمی، عدم اطلاع از عوارض جانبی و عدم اطمینان از موثر بودن آن ذکر کرد.

فرانسه که نخستین کشور اروپایی است که به لحاظ شمار مبتلایان وارد لیگ دومیلیونی ها شده و رکورد ابتلا برای چندمین بار طی هفته در این کشور شکسته شده؛  به رغم روند صعودی شمار مبتلایان به کرونا، وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد که مجددا کنترل ویروس کرونا را در دست گرفته ایم.

وی در عین حال گفت که هنوز زود است از پیروزی سخن بگوییم. ما در مرحله‌ای قرار داریم که این همه گیری حتی اگر در سطح بالایی باقی بماند رو به کاهش است.

سخنگوی دولت فرانسه نیز هفته گذشته از تخصیص بودجه ۱.۵ میلیارد یورویی به منظور آماده سازی کمپین واکسیناسیون کرونا برای ابتدای سال جاری میلادی خبر داد.

به گفته فرانس ۲۴؛ تحقیقات نشان داده است که برای پایان دادن به بیماری همه گیر کووید ۱۹، میزان پذیرش واکسن این بیماری باید به ۸۰ درصد برسد؛ در این راستا، برخی از سیاستمداران فرانسوی پیشنهاد می کنند واکسن کووید ۱۹ اجباری شود.

«ژرار لارشه» رئیس مجلس سنای فرانسه در تلویزیون دولتی فرانسه اعلام کرد: من در صورت لزوم طرفدار واکسیناسیون اجباری هستم؛ وقتی واکسینه می شوید، این فقط برای خودتان نیست، بلکه نوعی همبستگی و حمایت از کل جامعه است.

در حالی که مقررات منع رفت و آمد شبانه برای دو سوم فرانسوی ها اعمال شده، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه چهارشنبه ۲۸ اکتبر قرنطینه مجدد عمومی را اعلام کرد که حداقل تا اول دسامبر ادامه خواهد یافت. به گفته وی، مدارس باز است، اما رستوران ها و مشاغل غیر ضروری باید تعطیل شوند.

شبکه بی اف ام تی وی فرانسه گزارش داد: ماکرون قرار است روز سه شنبه ساعت ۸ شب به وقت محلی، در مورد وضعیت سلامتی و اقدامات مبارزه با ویروس کرونا سخنرانی کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha