به گزارش روز شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این همایش از سخنرانان خارجی نیز دعوت شده است تا با حضور در این رویداد نقطهنظرات علمی خود را با حاضران به اشتراک بگذارند. بررسی چالشهای پیشرو در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و ارایه راهکارهایی برای بهبود فضای کسب و کار این حوزه در دوران کرونا و تحریم، از جمله اهداف پیشبینی شده برای این رویداد است.
یکی از برنامههای اصلی این کنفرانس، اعطای جایزه ملی انرژیهای تجدیدپذیر است. شرکتهای فناوری که موفق به ارایه پروژههای برتر در این حوزه شوند یا خدمات مهندسی نوآورانهای در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر عرضه کنند، برنده این جایزه خواهند شد
فعالان فناور، صنایع نرم و خلاق، شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها، هستههای دانشگاهی و تمام علاقهمندان به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر از شرکتکنندگان در این رویداد هستند. همچنین سازمانهای بهرهبرداری مانند شرکتهای برق و شهرداریها نیز در این رویداد سالانه حضور خواهند یافت.
این رویداد در حال حاضر به دلیل همهگیری ویروس کووید ۱۹ به صورت آنلاین روز ۲۶ آذر ماه سال جاری برگزار می شود. در این رویداد جوایزی نیز به پژوهشگر برتر جوان با سن زیر ۳۵ سال و شخصیت علمی تاثیرگذار منتخب در این رویداد اعطا خواهد شد.
همچنین نهادهای عمومی، سازمانها، شرکتهای برق منطقهای و توزیع استانی و شهرداریهای که به انتخاب هیات داوران، فعالیت مثمری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر انجام دادهاند، جوایزی دریافت میکنند.
بررسی بازار توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و راهکارهای تحول آن و بررسی روند توسعه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر در دنیا، یکی دیگر از محورهای این کنفرانس است.
نخستین نمایشگاه در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر نیز که هم زمان با این کنفرانس برگزار میشود به صورت آنلاین است. غرفهها و فضای نمایشگاه به صورت سهبعدی مدلسازی شده است و مشارکتکنندگان ضمن دریافت این غرفهها، امکان معرفی محصولات یا خدمات خود، اشتراک گذاری فیلم، عکس و کاتالوگ در غرفه خود را نیز خواهند داشت.
در این نمایشگاه مجازی، امکان گفت و گو و چت بازدیدکنندگان از غرفه، حضور در رویدادهای مجازی و برقراری جلسات با سرمایه گذاران و مشاوران و فعالان حوزههای انرژی تجدیدپذیر به صورت غیرحضوری پیشبینی شده است. علاقهمندان تا ۳۰ آبان فرصت دارند برای ثبت نام در این رویداد به سایت http://energy_water.isti.ir/ مراجعه کنند.
نظر شما