ماموستا عبدالسلام امامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز شیوع بیماری کرونا شرایط زندگی را به گونهای رقم زده که اهتمام نکردن به پروتکلهای بهداشتی زمینه مرگ اطرافیان را به واسطه این ویروس به وجود آورده بنابراین کسی که اصول بهداشتی را رعایت نکند، در حقیقت مرتکب قتل شده است.
وی ادامه داد: همه ما در قبال کنترل شیوع بیماری کرونا و رعایت مواردی که وزارت بهداشت ودرمان برای ما تعیین کرده، مسوول بوده و تمکین به محدودیتهای ترافیکی و اجتماعی نیز یک واجب شرعی محسوب میشود.
امام جمعه مهاباد با بیان اینکه هنوز افرادی به خطرناک بودن این بیماری اعتقاد ندارند، اضافه کرد: تحمل رنج و سختی این بیماری در شرایطی که هنوز هیچ درمانی برای آن وجود ندارد، کار هر کسی نیست و فردی که به واسطه سهل انگاری دیگران مبتلا شده، به راحتی خطر مرگ وی را تهدید میکند.
ماموستا امامی تاکید کرد: در هفتههای گذشته تعداد مرگ و میرهای ناشی از کرونا در کشور به طور قابل توجهی افزایش یافته است بنابراین باید این ویروس خطرناک را جدی بگیریم و مراقب حفظ جان و سلامت خود و دیگران باشیم.
وی با اشاره به اهمیت کمک به همنوعان و نقش خیران در شرایط فعلی، اظهار داشت: امروزه اهدای اقلام بهداشتی به افرادی که توانایی تهیه آن را ندارند یا کمک به تهیه موارد مورد نیاز کادر درمانی در راستای مقابله با کرونا می تواند بهترین زکات تلقی شود.
وی با بیان اینکه پرسنل بیمارستان و کادر درمانی در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، گفت: حقوق ماهانه بسیاری از نیروهای شرکتی که در شرایط سخت در حال ارایه خدمات به بیماران در بخش های مختلف هستند، برای چندین ماه به تعویق افتاده که نیاز است مسوولان برای به روز کردن دستمزد این قشر زحمت کش چارهای بیاندیشند.
هم اکنون ۱۰ شهر آذربایجانغربی شامل ارومیه، پلدشت، چایپاره، خوی، شوط، سلماس، اشنویه، سردشت، میاندوآب و نقده در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و وضعیت شهرهای ماکو، چالدران، مهاباد، بوکان، تکاب، شاهیندژ و پیرانشهر نیز نارنجی است.
بیماری کرونا از اوایل اسفند در کشور و آذربایجانغربی شایع شد و ۱۷ اسفندماه سال گذشته نخستین موارد مثبت کرونا در مهاباد تایید شد؛ طبق آخرین آمار از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود چهار هزار و ۴۰۰ نفر در مهاباد به این بیماری مبتلا شده و ۲۴۵ نفر در این شهرستان بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما